Cartoon Tiger Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Cosplay to copsplay. Innych nie znalazłem ;P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Całkiem, całkiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 (edytowany) I kolejna porcja genialnych cosplayów. Przy wyborze zwracam uwagę głównie na sukienki Rarci, ale doceniam też starania panów jako Elusive. Dat moustache I na koniec mały "cukierek". Cóż, cosplay, to cosplay Edytowano Maj 3, 2013 przez Magenta Fabulous Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Bardzo fajny cosplay, spójrzcie tylko na minę Prince'a Douchebaga Blueblooda Wspomninałam już, że kocham takie cosplaye z humorem? Watch out, ponies, we've got an Elusive over here! A to jeden z najstraszniejszych cosplayów, które zdążyłam zobaczyć w swoim młodym życiu. Czy jest na sali reżyser horrorów? Chyba znalazłam już adekwatną postać~! A tu mamy śliczne skrzydełka Rarity. Wykonanie naprawdę cudowne, wyglądają jak żywcem wyjęte z serialu. Ta uśmiechnięta kicia... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Przejrzałem temat i zauważyłem, iż nie ma pewnych cosplayów. Pora to uzupełnić! Malutka paczka, która z pewnością każdemu przypadnie do gustu. Za wyjątkiem tego... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Oto mała przystawka: A teraz coś z innej serii. Postanowiłam znaleźć parę przydatnych rzeczy dla odważnej pegasis, która chciałaby kiedyś wystąpić w przebraniu Rarity. A jeśli nie ma takiej na sali, to pragnę choćby zaprezentować kilka ciekawych gadżetów nawiązujących do białego jednorożca. Edytowano Maj 28, 2013 przez Magenta Fabulous Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Świetna fryzura na drugim zdjęciu, pewnie zajęła dużo czasu do uformowania... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Uwielbiam tego Spike, serio Byłoby świetnie, ale te buty do tej sukienki... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Pozwalam sobie na post pod postem z racji małego update tematu: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Znalazłem wakacyjną paczkę, może komuś się spodoba. Cosplay utworzony wczoraj. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 Rarciu, zostaw tą broń, to nie przystoi damie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Dziubki. Zabić je z ogniem.Coś się za mocno opaliła, ale to nic. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 Co prawda Trixie bardziej w centrum, ale i tak fabulous.Za to to jest piękne i niespaczone obecnością innych kuców. Sweetie coś podstarzała, ale poza tym... Powiedz nie, powiedz nie... Ale nawiasem, Spike ma właściwy kolor skóry do jego roli w serialu. Podobne do drugiego, ale też ładne. Tylko te buty... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts