PlagueOverlord Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 - Istnieje jeszcze jedna możliwość, jeżeli się zgodzisz na to Saladinie? *powiedziałam, a następnie zapytałam się ogiera* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 - Masz na myśli przemianę w nietoperza? - spytałem Grey. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 - Zgadza się. *powiedziałam krótko* - Wampiry przynajmniej część z nich może obdarzyć częścią swoich mocy na kilka godzin drugiej osobie. Jeżeli chcesz to mogę to zrobić? *rzekłam do niego, aby na koniec się zapytać* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 - Gdzieś mam, kto gdzie śpi. Chcę was mieć na oku i tyle. A jak będziecie spać czy się chędożyć... mnie jest obojętne. Aha... nie sądzę jednak, żeby zostawanie w tym hotelu było dobrym pomysłem. Od recepcjonistki śmierdzi krwią... i trupem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 (Okey ludzie jak Panda wróciła i odnowiła sesję trzeba ją ciągnąć) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts