Adisso Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Jakiegoś dużego buffa to ona nie potrzebuje. Wystarczy troche więcej dmg z Q, range + długość stuna z W oraz wielkość dasha i siła shielda z E. Wszystko pobuffować po trochu i będzie fajna postać Ty to uważasz za małego buffa? Gosciu jak by coś takiego dostała to byłaby najbardziej op postacią o_0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Jakby dostała buffa to by było dobrze. NO TY CHYBA SIĘ RANO ODLAĆ ZAPOMNIAŁEŚ -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Following today's downtime, Riven will be receiving a hotfix that includes a set of buffs that should round out her gameplay. Base Stats Attack Speed per level increased to 3.5 from 2.9 Base Armor increased to 15 from 12 Broken Wings bonus attack damage ratio increased to 0.7 from 0.6. Ki Shout cast time decreased to 0.25 from 0.5 Valor Shield increased to 60/90/120/150/180 from 40/70/100/130/160. Cooldown decreased to 10/9/8/7/6 from 11/10/9/8/7. Wind Slash Cast time decreased to 0.25 from 0.5 Missile speed increased by 10% to 2200 from 2000. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 20, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2011 omg OP. Riot pls, nerft she Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Corki OP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 No nieźle, ja tam corkiego nie ogarniam, wolę caitlyn, śmieszny build masz, ale jak widzę to się sprawdza GZ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 No nieźle, ja tam corkiego nie ogarniam, wolę caitlyn, śmieszny build masz, ale jak widzę to się sprawdza GZ. Trollowałem, corkim po nerfie gram rzadko ale używam normalnego buildu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 1, 2011 Share Napisano Październik 1, 2011 Nicker troll. Kogmau OP nerf pl0x. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Gra sprzed chwili, oczywiscie z moim szczesciem bylem last pickiem, co rowna sie supportowi. Wbrew pozorom i itemom, Vayne i Leona na poczatku graly powaznie Replay dla znudzonych/zaciekawionych/majacych za duzo czasu: http://leagueofreplays.com/leaguereplays/download.php?LRF=1249 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Pierwsza gra Malzaharem na rankedzie, warto wspomnieć że we 4 robili smoka, ja się wwaliłem ze wszystkimi skillami i jakoś to wyszło ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 @up noob, recalluje przed dodaniem skilli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Październik 14, 2011 Share Napisano Październik 14, 2011 Malzahar ze spellvampem to prawie fiddlesticks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suanky1 Napisano Październik 16, 2011 Share Napisano Październik 16, 2011 Typowe gierka Yorick'iem (mój main ): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 17, 2011 Share Napisano Październik 17, 2011 Coś mi się wydaję, że na botach grałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suanky1 Napisano Październik 17, 2011 Share Napisano Październik 17, 2011 Coś mi się wydaję, że na botach grałeś To były czasy kiedy Yorick był OP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Październik 17, 2011 Autor Share Napisano Październik 17, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Listopad 3, 2011 Share Napisano Listopad 3, 2011 Heretyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Listopad 3, 2011 Share Napisano Listopad 3, 2011 Na stos HERETYKA! Robimy przeciwko niemu krucjatę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 WYPALIĆ OCZY BABECZKAMI AB SOOKYNSYNOWI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 Zbędne posty, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 3, 2011 Share Napisano Grudzień 3, 2011 Deal with it Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 3, 2011 Share Napisano Grudzień 3, 2011 seryjnie dat Mao, Voli i Cait to jakiś żart? dlaczego ja na takich retardów nie trafiam u przeciwników? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 3, 2011 Share Napisano Grudzień 3, 2011 Limit retardów w moim teamie (chociażby Olaf padający przy każdym ganku) został wyczerpany, to przeciwnikom musieli się jacyś trafić xD Feed załapałem na Sionie (First Blood i skończyłem linię z 7/2, potem gankowałem, padłem raz na 1v3, zabijając Morganę, a potem Sion po teamfighcie mnie dopadł na low hp). Btw, ten Kassa to tez byl niezły retard, Morg miała na poczatku taki sam fed jak ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Grudzień 4, 2011 Share Napisano Grudzień 4, 2011 Ta asze szczelała chyba co pół minuty z takim as Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Kolejna gra po stronie ciemności zakończona w pięknym stylu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts