Siewca YI Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Dobra to zmienię trochę cel i zapodam wam mojego buga w assasynie: http://www.youtube.com/watch?v=G-ItZe6dCvU&feature=channel_video_title Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Adi jak tylko gram w lol'a modlę się zeby nie było nocturna, jak wychodzi z ulta mam spadek FPS'ów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Może wyszukam gdzieś jak miałem Teemo AD 26/2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 26, 2012 Share Napisano Luty 26, 2012 NidADlee op, pierwsza gra nią. ^^ wynik ofc victory. Nie pytajcie się, czemu u mnie w drużynie nie było supporta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Czemu w twojej drużynie nie było supporta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Nie wiem. :/ Przeglądałem moją galerię uploadowanych obrazków na imgurze. Suprajs! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Nie, zdecydowanie sziwa. Zresztą screen był zrobiony kilka miesięcy temu. Nie karć mnie plx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Vermiik kisiel w gaciach, 12 latka napisała mu serduszko na lolu :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Ehehe, mnie przynajmniej ktoś lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts