Ares Prime Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Czekaj Twilight... wyjdź stamtąd a ja sam wybiję nam przejście dalej. W końcu rozwalanie kamieni to moja praca, jestem górnikiem, znam się na tym. - odparłem pewnie. Móbłbym spróbować wybić przejście za pomocą Power Puncha, czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Twilight nie odpowiadała. Po prostu przez tą dziurę badała szczelinę. Ty zaś skorzystałeś ze swoich mięśni i sforsowałeś nieopodal klaczy, mur. Twoje uderzenie zrobiło całkiem ładne wejście. Wzbiłeś jednak przy tym tyle kurzu i pyłu, że widziałeś jak ze szczeliny, gdzie Twilight sobie patrzyła, wyleciała ogromna chmura. Sekundę, może dwie później klacz zakaszlała i wyciągnęła głowę. Patrzyła na Ciebie zażenowana. Włosy, usta, nos, brwi rzęsy... Wszystko miała w kurzu i pyle. - Dzięki - odparła cynicznie. Wyłom który zrobiłeś, rzucił światło na pomieszczenie, które zdawało się być czymś w rodzaju spiżarni lub chociaż wejścia do niej. Wszędzie walały się beczki, a szczurów była tu cała masa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts