Celly Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Dzień Dobry (Dobry Wieczór) Coś mnie tchnęło do napisania tego, więc piszę. Chciałam się podzielić moimi, sądzę że, przeciętnymi pracami. Gdy narysuję coś nowego, nadającego się do publikacji, oczywiście wzbogacę ten temat, o kolejne bazgroły. To co w każdym poście, czyli proszę o konstruktywną krytykę itd.itp. nie przedłużając, oto moje prace. http://tinypic.com/view.php?pic=vdmvb7&s=5#.Uj5IsoZBKIl http://tinypic.com/view.php?pic=2l90506&s=5#.Uj5I2IZBKIk - jak widać to jeden rysunek, jednak postanowiłam dać dwie wersje. Mam jeszcze z tłem, jednak tło jest za słabe, aby ukazywać je światłu dziennemu. http://tinypic.com/view.php?pic=4s1vv4&s=5#.Uj5JWIZBKIk -w tym obrazku, widzimy szkolny szkic FlutterShy, z piątku, bodajże. Na kartce w kratkę, co jest podstawowym blędem, jednak nie mogłam się powstrzymać. ^^ http://tinypic.com/r/28auluf/5 -tutaj natomiast widzimy beznadziejne kolorowanie, do czego przyznaję się bez bicia,jednak czasami jest tak, że zaczynasz z entuzjazmem, ale po 2 min. kolorowania, już tak Ci się nie chce, że rzuciłabyś to w kąt :C Jak na razie to tyle, wyczekujcie kolejnych prac itd. Edytowano Marzec 20, 2014 przez Celly 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Troche musisz jeszcze popracować, szczególnie nad anatomią i proporcjami, ale w pierwszym rysunku podoba mi się Twoja kreska, tego się trzymaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Złe proporcje, lecz najbardziej przeszkadza mi, że te kuce są za dłuuuuuugie. Do Fluttershy prawie nic nie mam, wyszła ślicznie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) No to jak pisała już RD, brzuchy są za długie, przednie i tylne nogi powinny być bliżej siebie. Głowy mogły by być odrobinę większe. Ale co do Fluttershy , wyszła po prostu pięknie spokojnie mogę dać 10/10 DAT EYES Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Kolejne rysunki, bo weekend. http://tinypic.com/view.php?pic=2zsz0j5&s=5#.UkctLoZBKIk Fs na brzydkim tle. http://tinypic.com/view.php?pic=2qxt54j&s=5#.Ukgf04ZBKIl Brzydki stolik. Widać że uczennica Celestii. http://tinypic.com/view.php?pic=2rcl7ns&s=5#.UkggCIZBKIk Moja pierwsze Anthro. http://tinypic.com/view.php?pic=vym8p4&s=5#.UkgfvoZBKIk Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Za małe głowy, a ciała zbyt masywne. Czy rysunki są popełniane za pomocą tuszu i piórka czy cienkopisu? Jeśli tuszu to zatwierdzam i przekazuję piąteczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 No rysunki ciekawe,ale troszkę nieproporcjonalne.Poćwicz troszkę,a będzie dobrze Ja osobiście polecam rysować za pomocą tego http://oi39.tinypic.com/33m5zdt.jpg Na razie oceniam tak: 5,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Za małe głowy, a ciała zbyt masywne. Czy rysunki są popełniane za pomocą tuszu i piórka czy cienkopisu? Jeśli tuszu to zatwierdzam i przekazuję piąteczkę. Niestety, ale cienkopisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Jestem w stanie wybaczyć, ale smuteczek wielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Moim zdaniem ciała są do siebie nieproporcjonalne i radzę potrenować nad stylem. A po za tym są bardzo fajne kontury. Nie oceniam w skali bo po co. Użytkownicy powyżej zrobili to za mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Bardzo ciekawy sposób rysowania i dość urokliwy. Bardzo podobał mi się ogon Rarity w którejś pierwszych prac. Ćwicz dużo i tak jak mówili moi przedmówcy, najlepiej nad sylwetkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Po ćwiczeniach, dużej przerwie, znowu ćwiczeniach i pracy nad stylem, przychodzę z czymś nowym. Przez jakiś czas starałam się uczyć rysowania ludzi, ale niedawno wróciłam do poniaczy. 1. Moja OC, klacz z sygny, Następne rysunki były na jednej kartce, w dodatku wykonana długopisem. Mimo to postanowiłam to wstawić. 2. Flutterka 3. Nowa OC. jeszcze nie ma imienia, historii ani wymyślonych kolorów, ale już ją lubię. 4. Zefirek wielkości normalnego kuca. Jako ciekawostkę dodam, że ja naprawdę go rysowałam do góry nogami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Ładne prace. Masz fajną, pewną kreskę. Najbardziej podoba mi się zefirek. Imho robisz trochę za małe głowy. Nie podoba mi się osadzenie skrzydeł Flutterki. Prace podobałyby mi się bardziej gdyby były kolorowe, jako szkice są ładne, ale sprawiają wrażenie niedokończonych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Piękne szkice, Twój styl jest na prawdę ładny, najbardziej z nich lubię Flutterkę i Zefirka, ładnie to wyszło, szczególnie te "Pozy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Nowsze prace są lepsze od tych poprzednich. Te starsze ( bez urazy ) były okropne. Najbardziej raziły w oczy kwadratowe głowy. W każdym razie obecne rysunki podobają mi się, ale ja osobiście trochę grubiej zaznaczyła linie postaci przy szkicu i byłoby dobrze gdyby najnowsze szkice były pokolorowane . Jetem na TAK i przechodzisz dalej Edytowano Marzec 25, 2014 przez **Amnezja** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Nowsze prace są lepsze od tych poprzednich. Te starsze ( bez urazy ) były okropne. Nie obrażam się, bo ja sama widzę DUŻĄ rożnicę. Dzisiaj kolorowy rysunek i ołówkowy. Mam nadzieję, że nie spłonę na stosie za kolorowanie. Ostatni raz robiłam to pełnie jakieś pół roku temu T.T Kolorowa Oc-ka Niestety, przez brak skanera kolor grzywy ucierpiał. Teraz zbyt bardzo sie zlewa z sierścią. W oryginale powinna być bardziej soczysta Iiiiii znowu ołówek. Tutaj chciałam przedstawić Rarity jako niby gotkę, niby wampirkę, ale zrezygnowałam z wystających zębów Kartka tak bardzo brudna, WOW W dodatku mam wrażenie,że cofam sie do tyłu, zamiast iść do przodu. Edytowano Marzec 25, 2014 przez Celly 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Ładne te twoje rysunki, chociaż coś mi nie pasuje w pyszczkach. Są chyba trochę małe, ale możliwe, iż to oczy są zbyt wielkie. Widzę postęp i to jest najważniejsze. Na przyszły raz postaraj się skanować rysunki lub robić zdjęcia z góry, pod kątem prostym (chyba wiesz, co mam na myśli?). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 nie rób skwaszonych pyszczków, wyglądają jakby jadły cytrynę. Za dużo elementów przy chrapach, natomiast u góry głowa wygląda jakby miała wodogłowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Nowa porcja rysunków. 1. Jabłkowy Jacek i puszysty ogon 2. Pinkie z zezem T.T Mogę skłamać, że był celowy? Ten zez był celowy 3. Niee... ja wcale a wcale nie rysowałam tego słońca, aby ukryć ślad po nie do końca wytartym skrzydle. Mylicie się 4. Ponysoneł kuzynałkę 5. Mangowy Twalot 6. Lekko przyciemna akrobatyczna Tęczółka Wiem,że kolorowanie woła o pomstę do nieba, ale tu wstaw jakieś wytłumaczenie nic nie wymyślę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 Nowa porcja bigosu z nudnych i bezwartościowych obrazków! Smacznego! Jutro może będzie dokładeczka! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 20, 2014 Autor Share Napisano Maj 20, 2014 (edytowany) Rysek mojej Oc. Bo ją bardzo lubię. No i, założyłam DevianArta :3 Zapraszam! http://celly-celly.deviantart.com/ (bo tylko Celly było zajęte ) Edytowano Maj 20, 2014 przez Celly 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Znowu podbijam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Kredkowe cudo! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nowe rysunki i więcej Celestii! (muszę zacząć rysować Lunę, to będę miała więcej komentarzy) Jakby ktoś miał wątpliwości, jej fryzura to ciasno spleciony warkocz, ułożony w kok. Ona wróci już niedługo! Tylko czekać do początku lipca ^^. Celestia i mały Twaloteł Tak Celestio. Jesteś lepsza od Luny. Tylko nie płacz T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts