izy97 Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 4 biegi do tyłu i jeden bieg do przodu, w razie gdyby przeciwnik zaatakował od tyłu. sprawa znaczka najwyraźniej rozwiązana przez Wargaming. Najwyraźniej nic nie dostaliśmy. Poza tym mnie w następnym czasie nie będzie w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Mam złe wieści co do mojego lapika. Otóż chodzi o to że zaczął się przegrzewać po dwóch lub trzech bitwach więc przez jakiś czas mnie nie będzie na wocie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Uuuuuuu :{ życzę by lapek szybko wrócił do zdrowia. Może podkładka chłodząca pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Uuuuuuu :{ życzę by lapek szybko wrócił do zdrowia. Może podkładka chłodząca pomoże. Był w naprawie już trzy razy ;-; i już dwie podkładki zajechał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 juz wyslalem podanie. Prosze o akceptacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 4 biegi do tyłu i jeden bieg do przodu, w razie gdyby przeciwnik zaatakował od tyłu. sprawa znaczka najwyraźniej rozwiązana przez Wargaming. Najwyraźniej nic nie dostaliśmy. Poza tym mnie w następnym czasie nie będzie w grze. spaliles... byly 2 biegi do przodu Był w naprawie już trzy razy ;-; i już dwie podkładki zajechał moze wymien radiatory, przeczysc go w srodku albo chlodzenie zmien Francuska taktyka ofensywna no myslisz ze czemu amx13f3 taki szybki jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Chłodzenie napewno A z radiatorem też może być problem. A tak właściwie co ci się grzeje głównie ? Bo grafika się szybciej psuje przez temperature. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Chłodzenie napewno A z radiatorem też może być problem. A tak właściwie co ci się grzeje głównie ? Bo grafika się szybciej psuje przez temperature. Jak byłem ostatnim razem u takiego gościa co naprawia laptopy to gadał że z tyłu wywietrznik się kurzem zapchał i kazał go co jakiś czas czyścić no to czyszczę go do teraz i zaczął znowu sie grzać i nic więcej nie gadał ( no może poza tym że muszę se zrobić formata dysku D bo miałem go pełnego ) Że sie zapchał wtedy kurzem i większość ciepła które miało wylatywać zostawało w środku i dla tego sie grzał. Edytowano Luty 4, 2014 przez Kamilos1921 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Cóż i to jest wada laptopów Stacjonarne są pod wieloma względami lepsze niż lapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Cóż i to jest wada laptopów Stacjonarne są pod wieloma względami lepsze niż lapki. I właśnie szukam jakiegoś dobrego do 2 lub 2,5 tysiąca bo sztab dowodzenia jak na razie nie faje zgody na lepsze zaopatrzenie bojowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Lepiej nie kupywać.... Kup części i złóż stacjonarnego Wyjdzie taniej i do tego nauczysz się czegoś nowego ( jeśli nie składałeś już ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Lepiej nie kupywać.... Kup części i złóż stacjonarnego Wyjdzie taniej i do tego nauczysz się czegoś nowego ( jeśli nie składałeś już ) Ups źle się wyraziłem chodziło mi o komputer stacjonarny z właśnie wcześniej napisaną cene Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 To złożyć polecam Ja za 3000zl mam już ustalone co chce kupić normalnie kosztowałoby mnie to ponad 3 tyś :3 I nie myśl że w sklepie dadzą ci super kompa a o allegro zapomij xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 na allegro nawet nie wchodzę A co do części to będę musiał się wujka spytać bo on tam w robocie właśnie grzebie w kompach więc może coś jakieś dobrze części mi poleci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Ja też lubie w częściach grzebać :3 Za 2k możesz kupić i3-3220 z dobrą grafiką Jakbyś dołożył z 3k to mógłbyś kupić nawet i5-4670 oraz jakaś dobra graficzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Ja mam kompa za 200 zł.Co prawda WoT mi nie działa, ale brat mówi, że jak tyko kartę graficzną se kupię, to powinno chodzić. Aktualnie jestem na poziomie zbierania funduszy. (Choć bezrobocie temu nie sprzyja. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Pod jakie wejście ? To może polece jakąś. I jaki procek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Załóż kanał na jutubie to może coś zarobisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Kanał ? A po co mi ? Jest tylu ludzi od takich spraw, ja po prostu interesuje się informatyką ( a raczej komputerami) A wszystko co wiem nauczyłem się na własną ręke bo u mnie na informatyczce nie wolno polegac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Pod jakie wejście ? To może polece jakąś. I jaki procek? Ujmę to tak... Jakbym wiedział jak procek wygląda, to byłoby dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Do procka trzeba znaleźć odpowiednią karte graficzną Ponieważ niektóre karty po prostu się marnują na słabych procesorach, więc aby nie wydać za dużo trzeba by dobrać po względem ceny jakąś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Z kanałem miałem na myśli posealora bo ma głos jak prowadzący polimaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Do procka trzeba znaleźć odpowiednią karte graficzną Ponieważ niektóre karty po prostu się marnują na słabych procesorach, więc aby nie wydać za dużo trzeba by dobrać po względem ceny jakąś. Jak będę miał pracę (albo jak zdobędę trochę kasy bez pracy, ale to mi raczej nie grozi), to wtedy pomyślę o ulepszeniu kompa. Z kanałem miałem na myśli posealora bo ma głos jak prowadzący polimaty Nie znam się na jutubie. Jestem zacofany technologicznie. I nie wiem o czym miałbym kręcić. A poza tym... Nie mam pojęcia co to są polimaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Ujmę to tak... Jakbym wiedział jak procek wygląda, to byłoby dobrze. jezel masz windowsa 7 to klikaasz prawym na komputer na pasku start i wlaczasz wlasciwosci i tam jest napisane ile ramu, jaki procek itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 jezel masz windowsa 7 Windows XP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts