Wilczuu Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Witam jestem nowy na forum zalozylem je moze 20-25 minut temu ^^ przegladalem sobie troche forum i pomyslalem <wiedzialem to> ze tutaj mozna zaczac postowac A wiec tak , Nazywam sie Nikolas <> mam 16 lat i jestem z Malego miasta obok Lublina w wojewodztwie Lubelskim Lubartow . Lubie Rysowac , sluchac muzyki i siedziec na kompie . Jesli chodzi o muzyke to slucham prawie wszystkiego na mojej playliscie znalezlibyscie wszystko od Punk Rocku az po Reggae . Nie wiem co jeszcze napisac Pozdrawiam was Wszystkich Broohof Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Wilczuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Ło Jezu! Kolejny brony z Lubartowa! Już można urządzać meeta! Witaj, krajanie! Baw się na tym forum dobrze, łapaj Powiedz mi, gdzie się uczysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) W gimnazjum nr 1 [Wlasciwie uczylem sie bo ten rok nie jestem w Lubrt.] Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Wilczuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Welcome to the Herd, bro! . Na dzień dobry (patrzę na zegarek - na dobranoc ) kilka pytań: 1. Co sprawiło, że oglądasz ten jakże męski serial i się interesujesz męskimi kucykami? 2. Masz jakieś ulubione filmy? 3. Ulubione jedzenie? 4. Masz jakieś zainteresowania poza kucykami? 5. Ulubiony kucyk? (obstawiam Rainbow Dash, ale może się mylę ) 6. Ładna dziś pogoda? (mam zasłonięte okna, i nie chcę mi się ich odsłaniać ) 7. Masz w planach uczestnictwo w spotkaniach fandomu? Hmm... to chyba na tyle, 7 to liczba szczęścia wg Chińczyków, więc tu zakończę . Zanim zadomowisz się tu na dobre, proszę koniecznie zapoznać się z regulaminem forum. Potem zapraszam do poszczególnych działów. Mam nadzieję, że znajdziesz jakiś swój ulubiony . Baw się dobrze! Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Welcome to the Herd, bro! . Na dzień dobry (patrzę na zegarek - na dobranoc ) kilka pytań: 1. Co sprawiło, że oglądasz ten jakże męski serial i się interesujesz męskimi kucykami? 2. Masz jakieś ulubione filmy? 3. Ulubione jedzenie? 4. Masz jakieś zainteresowania poza kucykami? 5. Ulubiony kucyk? (obstawiam Rainbow Dash, ale może się mylę ) 6. Ładna dziś pogoda? (mam zasłonięte okna, i nie chcę mi się ich odsłaniać ) 7. Masz w planach uczestnictwo w spotkaniach fandomu? Hmm... to chyba na tyle, 7 to liczba szczęścia wg Chińczyków, więc tu zakończę . Zanim zadomowisz się tu na dobre, proszę koniecznie zapoznać się z regulaminem forum. Potem zapraszam do poszczególnych działów. Mam nadzieję, że znajdziesz jakiś swój ulubiony . Baw się dobrze! 1.hmm zaczolem je ogladac jak zobaczylem filmik ctsg i jj i sie zaczolem tym interesoewac. 2.job,mlp ,taxi,jestes bogiem,avatar,terminator, i jeszcze kilka . 3.pizza, 4.lubie rysowax interesuje sie 2w_s , gram w gry ,sztuki walki 5.zgadles 6.czy ja wiem zimno bylo 7.chcial bym z wielka checia ale tegoroczne miejsce zamieszkania mi nie pozwala :broohof: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Witam cię na forum, mam nadzieję, że odnajdziesz swój ulubiony dział i będziesz się dobrze bawił. Jednakże mam kilka spraw do ciebie: Po pierwsze jeżeli do tej pory nie zapoznałeś się z regulaminem forum zrób to jak najszybciej i trzymaj linka--> http://mlppolska.pl/watek/7450-regulamin-forum-mlppolskapl/ , Po drugie jeżeli chciałbyś wziąć udział w sesji RPG/PBF u jakiegoś mistrza gry radziłbym ci zapoznać się z tym-->http://mlppolska.pl/dzial/73-organizacja/ działem, Po trzecie, jeżeli zamierzasz stworzyć swojego OCeka radziłbym zapoznać się z tym --> http://mlppolska.pl/watek/4190-zanim-stworzysz-oc/ tematem. Powyższe trzy sprawy pozwolą uniknąć niepotrzebnych nieporozumień na drodze użytkownik- moderator/admin. A teraz przejdźmy do pytań: Lubisz gry komputerowe? jak tak to jakie? Lubisz Wonderbolts? Czytasz jakieś mangi? To tyle z mojej strony. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Witaj na forum! ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Witaj. Ten twój sklep w sygnie ma taką zachęcającą nazwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Witaj w stadzie ! Ło Jezu! Kolejny brony z Lubartowa! Już można urządzać meeta! Ja jestem z Lublina też więc można jakiś meet zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Witaj. Ten twój sklep w sygnie ma taką zachęcającą nazwę. hehe no wiem ale tak nazywal sie moj serwer i to tak zostalo ale chyba zmienie nazwe kiedys Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Pochwalony~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Chciałabym przywitać cię na forum.Życzę dobrej zabawy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Cześć Ci Lubartów, blisko mnie Mam tam rodzinkę nawet jeżeli się nie mylę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Witam cię na forum, mam nadzieję, że odnajdziesz swój ulubiony dział i będziesz się dobrze bawił. Jednakże mam kilka spraw do ciebie: Po pierwsze jeżeli do tej pory nie zapoznałeś się z regulaminem forum zrób to jak najszybciej i trzymaj linka--> http://mlppolska.pl/watek/7450-regulamin-forum-mlppolskapl/ , Po drugie jeżeli chciałbyś wziąć udział w sesji RPG/PBF u jakiegoś mistrza gry radziłbym ci zapoznać się z tym-->http://mlppolska.pl/dzial/73-organizacja/ działem, Po trzecie, jeżeli zamierzasz stworzyć swojego OCeka radziłbym zapoznać się z tym --> http://mlppolska.pl/watek/4190-zanim-stworzysz-oc/ tematem. Powyższe trzy sprawy pozwolą uniknąć niepotrzebnych nieporozumień na drodze użytkownik- moderator/admin. A teraz przejdźmy do pytań: Lubisz gry komputerowe? jak tak to jakie? Lubisz Wonderbolts? Czytasz jakieś mangi? To tyle z mojej strony. Pozdrawiam. Hejka to tak Odpowiedzi 1. Tak lubie gry komputerowe najbardziej Cala seria Gta , Garry`s mod , Counter strike , Medal of honor , Nfs , Saint Row , mafia , mc 2.Tak lubie wonderbolts 3. Mialem 1 mange Nie pamietam nawet tytulu ale pamietam ze mialem Witaj na forum! ... Hejka Pochwalony~ Na wieki wiekow amen Witam . Chciałabym przywitać cię na forum.Życzę dobrej zabawy... Dzieki . Cześć Ci Lubartów, blisko mnie Mam tam rodzinkę nawet jeżeli się nie mylę Z Lublina jestes ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Z Lublina jestes ? Nieee, nie aż tak blisko D: Puławy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Nieee, nie aż tak blisko D: Puławy. Pulawy tez nie az tak daleko ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Ehh...obiecałem sobie że będę witał nowych to witam Witaj! Jestem Brainiac, oficialny forumowy naukowiec (zaraz obok Naszego kochanego chemika ) oraz Nasz czołowy weteran call of duty Mieszkasz może niedaleko Kluczborka? Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Brainiac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Ehh...obiecałem sobie że będę witał nowych to witam Witaj! Jestem Brainiac, oficialny forumowy naukowiec (zaraz obok Naszego kochanego chemika ) oraz Nasz czołowy weteran call of duty Mieszkasz może niedaleko Kluczborka? Hej , 368 km odemnie jest Kluczbork Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Hejka i witam Cię w naszych progach Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 A, szkoda Myślałem że moznaby jakiegoś meeta zrobić bo już parę osób w tych okolicach jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 A, szkoda Myślałem że moznaby jakiegoś meeta zrobić bo już parę osób w tych okolicach jest. W te wakacje bede w Polsce jak cos ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się