Izeer Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Dlatego napisałem, jeśli chcesz mieć to zmontowane porządnie, to pisz na priv co i jak, to sie niedługo zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Ja szczerze wciąż się zastanawiam co zrobić...mogę zmontować wszystkie moje rysunki jak np. tu i tu ,ale tylko te najlepsze dam.Tylko,że wtedy muszę poczekać do poniedziałku bo jeden chłopak "ukradł" mój najlepszy rysunek. Dobra...już mam pomysł,muzykę(którą w razie czego ja lub wy możecie usunąć) i wszystkie rysunki(+ chibi niby zakładki).Postaram się jeszcze dziś zmontować. EDIT Jak obiecałam już skończone. https://www.youtube.com/watch?v=KmjOL1jxa_o Może być? Edytowano Październik 31, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Bardzo fajne Jest więc już kilka osób. Trzeba czekać na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Mogę pomyśleć nad zrobieniem filmiku jak gram... może np. w GEFS.com tylko nie wiem czy się wyrobie bo bd mógł to wysłać pewnie w przyszłym tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Pewnie zdążysz. Na razie autor projektu musi zdecydować kto ma skleić fragmenty w film. Jeśli on sam, to czekać. Jeśli ktoś inny to jakie ma wymagania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Przepraszam za zawracanie dupy, ale skoro po tak długim czasie nie znalazłem czasu na zrobienie filmiku, to chyba już nie znajdę. No chyba, że ktoś by mnie wyręczył, a ja tylko wyślę zdjęcia Przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Ja mogę poskładać filmik w Imovie. I może też wyślę swą prezentację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Skoro tak, to napisz ile mamy czasu na dostarczenie filmów. W razie czego, wrzucę coś z Forzy 4. Ferrarity nada się idealnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Jeśli sie wyrobie to może nagram jakąś eksplozje :>:> pisz do kiedy wysyłać to sie ogarne szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Mogę wejść pod temat muzyczny jak pozwolicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 (edytowany) Mam film, który leży sobie ho ho (merry chrystmas) i jeszcze trochę. Trwa równo 30 sekund. Ukazuje wyścig z okazji bycia 1 roku na forum. Jeśli uważacie, że się nada - jest do waszej dyspozycji. Sprawdzę tylko czy jest na Google Drive, czy dysku USB. Jeśli na tym drugim... to już go nie ma Pozostają pojedyncze screeny. EDIT. Sprawdziłem - mam film Edytowano Wrzesień 30, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Hmm... można się jeszcze zgłosić? o/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Mógłbym jako film zrobić zestawienie różnych zdjęć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Chętnie dam coś od siebie - o ile znajdę czas i umiejętności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się