Zaraza Napisano Lipiec 6, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ogłoszenie parafialne! Zamienię Pomsona 6000 na jakąś fajną pukawkę dla snajpera. Nie mam premium, ale wcześniej z wymiany miałem tą broń, więc znów mogę wymienić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ogłoszenie parafialne! Zamienię Pomsona 6000 na jakąś fajną pukawkę dla snajpera. Nie mam premium, ale wcześniej z wymiany miałem tą broń, więc znów mogę wymienić Spoiler alert - defaultowy sniper rifle jest najlepszy A jak już mówimy o trade'ach to jakby ktoś był czymś zainteresowany (raczej coś, czego mam duplikat, chyba że oferta będzie bardzo dobra) to niech pisze http://tf2b.com/tf2/shivren o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 6, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ten Hitman nawet może być i w sumie... Machina. Ale i tak gram rzadko snajperem, więc mi to prawie obojętne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Machina jest niezła, owszem, ale tylko z połączeniem z SMG dla Snipera (btw. nowy SMG jest beznadziejny), jako, że nie można strzelac bez lunety. Obecnie używam Hitman's Heatmakera i nawet go lubię. Aczkolwiek i tak - defaultowy sniper rifle jest najlepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Dalekosiężny Dżidard też jest dobry jak same headshoty trafiasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 6, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ja to słaby jestem jeszcze w denerwowaniu headshotami Dobra, zobaczymy później jak to będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolishRainbow Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Gram w to już od paru miesięcy. Mój nick na steamie PolishGamer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 white masz fajne itemy a nie widze żadnego kuriozum ps:o co chodzi z TF2Lobby pss na steamie się ze mną skontaktuj jak coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolishRainbow Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Ogłoszenie parafialne! Zamienię Pomsona 6000 na jakąś fajną pukawkę dla snajpera. Nie mam premium, ale wcześniej z wymiany miałem tą broń, więc znów mogę wymienić Mogę za Pomsona dać Machime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 12, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2012 Na razie mam już jakąś snajperkę (zapomniałem nazwy, ale po strzale leje Sikwondem) i w dodatku na Steama nawet nie mogę się zalogować na razie -.-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Zaraza to jest "Syndejski Usypiacz". Jeżeli ktoś jest chętny do wymiany to mój nick na steam'ie to: maxkeypl. Pochwale się dwoma SS'ami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zefir Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 czaja19875 mój nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 jest server w tf2 forumowy wiec każdy wie co ma robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Dobrze by było Gdyby ktoś w ogóle na nim grał XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nie chce się chwalić ale jestem bardzo dobry w TF 2. Mam przegrane 1040 godzin (WOW) i prawie zawsze jestem na szczycie rankingu.Po jakiś 30 minutach mam 100 punktów :-D. Jednak od dawna nie grałem (przez neta) i nie mam tych nowych przedmiotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 30, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2012 Niestety kucykowy serwer TF2 został usunięty, bo ZUPEŁNIE NIKT na nim nie grał. I mam pytanie: nadal chcecie jakiś meczyk TF2 pomiędzy bronych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Chciałem grać, to nikogo nie było Pewnie pół forum też tak pomyślało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 18, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2012 Halo, jest tam kto? Taaa, mały refresh tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Bardzo pilnie potrzebuje pomocy. Mam problem.Chce sobie do TF 2 wstawić ruchomy spray ale nie wiem jak.Czy ktoś mógłby znaleźć dla mnie napisać jakiś szczegółowy poradnik jak zapisać,wstawić itp.Dany spray jest już ruchomy a oto on:http://images.mylittlefacewhen.com/media/f/img/mlfw2549-12066420-20animated20flim_flam_brothers20pony_crowd20rainbow_dash1.gif. Bardzo pilnie oczekuje odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`msk. Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Skoro odświeżasz temat to się wypowiem Talar ja tam nie wiem jak uruchomić taki spray ale na youtube jest na pewno poradnik poszukaj a co do tematu ja gram jakieś 4 miechy mam 70 przedmiotów (szpaner ) i pytanie ktoś grał w ten tryb mann.vs.Robots(czy jakoś tak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 `msk. 70 itemów to nie szpan Ja bym pograł ale napiszcie jaki server Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Ja od nowa ściągam to też mogę pograć ( Pro ze mnie żaden ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Hej ja tu pytanie zadałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShiningArmor Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Ja gram i mogę z wami pogracć ale na jakim servie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 Wyszedł nowy tryb Mann Co. VS Machine - potrzeba tylko 6 graczy do gry, więc będzie łatwiej zagrać To idzie na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się