KorQ Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 znajdźmy jakiś spoko serwer i umówmy się na daną godzine i jest git tylko ludzi potrzeba chetnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja już mówiłam, że się piszę na coś takiego, a tym bardziej jeśli mielibyśmy grać w Highlander. Grać w zasadzie mogę każdą klasą oprócz Snajpera i Heavy'ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 znajdę jakiś pusty i umówimy się na jakaś godz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Wkońcu mój internet się ulitował nademną i znów pykam. Może dzisiaj coś pogramy? Jak będzie dobry med to zajmuje grubego. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Faktycznie przydałby się jakiś forumowy serwer, wtedy by było o wiele łatwiej. Umawialibyśmy się na konkretne godziny i jedziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 ja mam ale jest cały czas zajęty ale z kumplem szukamy i jaki tryb wybrać bo naj lubie punkty kontrolne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 ja mogę być medykiem albo heavy ale potrafię grać też innymi postaciami z wyjątkiem pyro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 wbijać do grupy i zbieranine robimy MLP Polska (mlpolska) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Już wbiłem, gram Grubym, a dokładniej, cytując klasyków stoję w miejscu i strzelam służąc za cel treningowy dla Snajperów, Szpiegów i innych przeciwników xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 IMO dobrze by było najpierw wybrać jakąś godzinę i zapisać kto gra jaką klasą, żeby potem nie było marudzenia No i uzgodnić czy używamy mikrofonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 no jasne że mikro potrzebne bo na chacie nie będziesz pisał podczas gry ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Nie wszyscy mają dlatego pytam No to kto się pisze na jaką klasę? I kto chce być kapitanem drużyn? Ja mogę się pisać na jednego Pozwolę sobie zrobić listę. Tak więc mówić do której drużyny i jaką klasę byście chcieli. BLU: Scout - Soldier - Pyro - Demoman - Heavy - Engineer - Medic - Sniper - Spy - RED: Scout - Soldier - Pyro - Demoman - Heavy - Engineer - Medic - Sniper - Spy - Ja się podepnę do tej klasy, której będzie brakować, bo w zasadzie mogę grać wszystkimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 heh ale bedziemy grali przeciw sobie tak jak nas przydzielenie wylosuje a jak bedziemy to tam się umówimy bo wtedy lepiej ps. mam taki bug że jak wchodze na serwa to nie mam przedmiotów i po 3-5 min mnie z serwa wywala ?? dzisiaj go złapałem wie ktoś na ten temat ? white najpierw znajdźmy serwer bo jak tak bedziemy mieli skład a serwera nie bedzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Własnie dlatego trzeba nam taki serwer, gdzie nie byłoby to w ten sposób Jak już gramy Highlandera to gramy Highlandera. Bo wyjdzie tak, że autobalance nam zepsuje drużyny Może poprzez TF2Lobby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 najlepiej przez ts3 lub mumble 1.2.3 bo w grze jakoś słabo slychać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 może najpierw znajdźmy serwer a drużyn nie ma co układać bo auto balance je popsuje i nie którzy mogą się nie pojawić edit:lepiej ts3 bo buble laguje i jest trudne w konfiguracji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 nie ja z nim gram w wota i jakoś tego nie odczuwam ale widzę że grają poszczególne osoby wiec warto przynajmniej dla tych 5-10 osób dopóki serwa nie będzie to zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 z tego co wiem to na buble mumble to łatwo się serwer robi ale nie wiem jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 ja mam ale klanowy wiec jak by dowódca pozwolił to jazda jak nie to zapasać rękawy i do roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Cóż, najwidoczniej nikt nie ma pojęcia czym jest TF2Lobby... http://tf2lobby.com/about Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Hay guys. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Ten u góry to niezły Medyk ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Oh, stop it, you... :3 To ciebie leczyłem na Sentry Servers, ciekawe kto jeszcze tam zagląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 widziałem np . ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Ciebie też widziałem. Czekamy na dalsze zgłoszenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się