OttonandPooky Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 O.K a tutaj piękny dowód na to ,że art trades z DeviantArt potrafią bycz często bardzo randomowe. Coś dla fanów księżniczki Luny (wybaczcie zle rozbiłam jej tylne buciki) oraz Posion Ivy z kreskówek z serii Batman Paint ...Kto był wczoraj na pierwszym śląskim zorganizowanym meecie mógł to zobaczyć w stanie "surowym" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Chibi Fluttershy narysowana dla licytacji która prawdopodobnie się odbędzie na jakimś ponymeet. Niestety skaner zabił uroki tego obrazka ...kolory w rzeczywistości są delikatne i pastelowe http://c.wrzuta.pl/wi981/45600bd2000c563950cf5cda/u8_016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 OMG, ile serca należny włożyć, aby coś takiego narysować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Jaka słodziaśnia Flaterszaj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Zależy od umiejętności ..kiedyś takie coś potrafiłabym kolorować nawet cały dzień...teraz mi to zajmuje niecałe trzy godziny c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Będziesz musiała pokryć moje leczenie, bo od oglądania Twoich prac chyba mam cukrzycę Możesz zdradzić w jakie kredki się zaopatrzasz? Naprawdę, minie kilka lat świetlnych zanim osiągnę poziom zbliżony do Twojego . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Fluttershy wyszła przesłodko Podziwiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Do ostatniego postu nie zamknąłem paszczy po prostu bosko. Co niektóre obrazki są tak słodkie że by się je z chęcią schrupało. Powodzenia i wytrwałości dalszych pracach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Prace są przesłodkie, kocham styl narysowania tego, po prostu od tej słodkości rzygam tęczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Będziesz musiała pokryć moje leczenie, bo od oglądania Twoich prac chyba mam cukrzycę Możesz zdradzić w jakie kredki się zaopatrzasz? Naprawdę, minie kilka lat świetlnych zanim osiągnę poziom zbliżony do Twojego . Z kredkami jest rożnie... pamiętam gdy zaczynałam przygodę z kolorowaniem w tradionalu...na deviantart była moda na kredki firmy "Koh-I-Noor".... popełniłam błąd kupiłam pierwszy lepszy wypasiony zestaw bez "sprawdzania" jego....i kredki nie były tykane przez parę lat... bardzo się na nich zawiodłam....Oddałam je koleżance która potrzebowała ...i też nie była z nich zadowolona Konkretne polecenie kredek jest dość trudnym tematem...każdy powinien indiwidulanie dobrać dla siebie markę która mu najbardziej będzie odpowiadać . Probowalam wiele marek Farbel castel daje żywe i dość ładne kolory wychodzą na kartkach...kredki sa miękkie ..jednak ręka boli poprzez nieprzyjemny kształt gdy za długo sie nimi koloruje... cena nie jest zachwycająca 30 zł za paczkę 24 kolorów Pentel oferuje kredki z pieknymi żywymi kolorami ...jednak jego wadą jest to ,ze kredki czesto sie łamią i niszcza ..nawet gdybyś czymał je w sterylnym miejscu ....12 kolorów kosztuje ok 12 zł Maped....Oficjalnie nie polecam bardzo się zawiodłam na tej firmie...kredki dla mnie osobiście są zbyt za twarde i nieprzyjemnie mi się nimi nie koloruje ..rzadko je używam...za 24 kolory dałam ok 25 zł Paper mate Nowa firma która dopiero co wyszła na polski rynek ....oferują kredki w bardzo przyjemnych odcieniach (kupiłam specjalnie trzy paczki tych kredek dla wspaniałej kredki w odcieni delikatnego błękitu... która pięknie się prezentuje na kartce! )...nie sa za twarde ani za miękkie ...za 12 kolorów możemy zapłacić o 9 do 12 zł...dobra cena Jakie kredki? Jednka ja dla początkujących zawsze serdecznie polecam niedrogie ,ale za to bardzo rewelacyjne kredki firmy "Herlitz" ...dokładniej używam tych konkretnych Ponad cztery lata szukałam najtańszych zamienników i każdemu początkującemu lub amatorowi ze "skilem" polecam ten zestaw (12 kolorów kosztuje coś do 12 zł....a 24 do 22zł ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Twoje prace są cudowne, aż brak słów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Maisha musiała sprzątać swoją szczękę po twych dziełach, któe są po prostu przecudowne.^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Umiejętności - CHECK! Styl - CHECK! Pomysłowość - CHECK! Chyba niczego Ci nie brakuje... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 A co mi tam ...jak opublikowałam to na Tumbrl tutaj też to zrobię . Moja serdeczna koleżanka z Czech przyznała ,że dała się wciągnąć w magie kucyków..to oznacza ,że zarzynamy rożne pierdołki w stylu przemieniamy nasze OC z Neverhood w klaczki lub ogiery. Proszę o nieporównywanie pegaza z niemiecką flagą na cutie marku do Niemców z Hetali Na razie to są szkice robione na szybko ..czekam na potwierdzenie ich wyglądu i może zaczną się pojawiać jakieś lepsze oficjalne arty z nimi . Ps ten ostatni alicorn? To forma kuca tego gostka z mojego awatara.....Chyba zrezygnuję z mechanicznych skrzydeł..wydają mi sie zbyt steampunkowe Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Te prace są takie ze stylem i szykiem, nie mam się do czego przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Wszystkie prace są.. oszałamiające, genialne wspaniałe Jesteś nie możliwa Powinnaś rysować postacie do kreskówek, Twoja kreska jest perfekcyjna, uczyłaś się gdzieś rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Raczej by mnie określiła ,że kreska i obrazki są perfekcyjne....osoba rysująca perfekcyjnie ma opanowane podstawy anatomii ..ja mam z tymi podstawami ogromne problemy do dnia dzisiejszego Czy się uczyłam rysować? Tak ale wszystko na własną rękę ...wysłuchiwałam dużo porad oraz krytyk od bardziej doświadczonych kolegów których poznawałam na początkach swojej przygody na DeviantArt Kiedyś tak rysowałam ....ale dzięki motywacji i dobrym ludziom nieco poprawiłam swoją kreskę oraz trochę anatomie...która moim zdaniem do dnia dzisiejszego wymaga lepszego udoskonalenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Lubię Twój styl, kucyki nieco "zaokrągliłaś", co jednakowoż nie odjęło im uroku. Btw, widzę, że programy graficzne masz dobrze opanowane, szacunek, mi nadal nie chce się z nimi bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 ...Dobrze opanowane programy graficzne? Koleżanko moja.... ja nawet nie wiem gdzie w gimpie się daje warstwy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Czyli jednak skaner? A warstwy - w Warstwach, ale nadal nie wiem jak je przestawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Kurczę no ...używam programów graficznych....jednak wszytko robię na jednej warstwie swoją specyficzną techniką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Adres na DA? Można? Watchne sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 *nie mam prawie kucyków* c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 *nie mam prawie kucyków* c: Nvm, i tak znalazłam. Neverhooda też lubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 To dobrze bo tylko fan arty z tego praktycznie upubliczniam na swoich kontach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts