OttonandPooky Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Ona mi mówiła ,że to zależy od gustu ..jedni lubią wiewiórcze a inni końskie JEST CHIBI RAINBOW DASH.... JEST NOWY POST Z OBRAZKIEM Jeden obrazek jest wykonany Sakurą pigma micronem 0.2 a reszta to brushe..możecie sobie porównać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Pięknie się prezentują! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Kurcze przekonałaś mnie do tych cienkopisów. Aż w weekend odwiedzę bydgoski sklep artystyczny się zaopatrzę w kilka sztuk a potem w jeszcze kilka etc. By the way: "The f**K is this s***t?!" - rzekła postać z Neverhooda Tak jak mam duże TAK dla Twoich prac MLP, tak bardziej czekam zawsze na te Neverhoodowe Bring me more my childhood! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 No cóż mój kolego.rozumiem ...jednak to jest forum poświęcone kucykom i moim zdaniem nie wypada raczej robić.... aż tak dużego spamu pracami niezwiązanymi z tym fandomem Digitalowa trochę niechlujnie zrobiona... chibi Twilight...prawdopodobnie mój ostatni obrazek wykonany na mojej stacjonarce...Spoczywaj w pokoju mój gimpie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 R.I.P. Gimp.A ta Twilight. Sooooooo cute. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Awwww,przeurocza jest :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Śliczna! Matko... *______________________* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) A taki tam.... randomowy kucyk ...randomowy digital Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Zapewne słucha metalu sądząc po CM i słuchawkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Zapewne słucha metalu sądząc po CM i słuchawkach Po słuchawkach da sie określić kto jakiej muzyki słucha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 ano idzie się domyśleć jak na CM jest dorodny kawałek metalu który w użyciu daje charakterystyczne dźwięk;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 Hooo ...dawno tutaj nie robiłam aktualizacji Nic konkretnego....pierwsze próby na tablecie ..przynajmniej chibi Pinkie Pie jest... Pewnie więcej będzie tutaj moich bohomazów teraz.....bo muszę oswajać ten piekielny sprzęt XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Co mogę więcej powiedzieć? Musze zacząć używać tego sprzętu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Pooky jaka technika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Technika pt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 A cha to świetnie Ci wyszło mi się podoba szczególnie, że to Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Na początku przeczytałam: Pooky panowie klaczy kucyki. Prace świetne, bardzo mi się podobają. ;3 Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Kolejny tabletowy szkic...jestem w szoku.... bo to wszystko (od podstawy) zajęło mi niecałe 15 minut.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 15, 2013 Autor Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Moja praca konkursowa z II zorganizowanego śląskiego Edytowano Październik 15, 2013 przez OttonandPooky 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 yay bardzo ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Szybki szkic na tablecie....Ottoborg pomógł malej kolorowej sarence znaleźć "kjutje mark" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Miło dla oka, że używasz pewnej kreski, linii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Tego na pewno nie mogę nazwać "pewną" linią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Nie jest przerywana i z falami - o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Następny digital (Frey..nie moja postać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts