Aretra Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Siema! Nadchodzi Halloween.. Warto o nim wspomnieć tu w dziale. Czas na opowiadanie strasznych historii i przebierania się w kostiumy - idealnie wzoruje mrocznych lotników - Shadowbolts. Czym jest Shadowbolts? Mroczne wcielenie Wonderbolts, stworzone przez Nightmare moon, w pierwszym odcinku, pierwszego sezonu. Nareszcie doczekali się swojego własnego konkursu. Na czym polega konkurs? Twoim zadaniem, jest wymyślenie mrocznego wierszyka czy opowiadania o Shadowbolts. Jeśli czujesz, że jesteś w stanie napisać prozę i poezję - oczywiście, możesz spróbować. Oczywiście, zostanie wyróżnionych i nagrodzonych awardem kilka najlepszych opowiadań i kilka najlepszych wierszy. REGULAMIN 1. Prace mają być związane ze Shadowbolts. I tylko. 2. W tekście zabrania się przemocy i wszelkich clopów. 3. Nie ma maximum, ani minimum słów - jest to dowolne. Nie liczy się ilość tylko jakość. 4. Pilnuj zasad pisowni. 5. Trzymaj się regulaminu forum, oraz wewnętrznego regulaminu działu. 6. Termin oddawania prac, mija 20.11.2013r 7. Pracę przesyłacie na pw. 8. Dozwolone są Grimdarki jako tag pracy. Ale tylko Grimdarki bez Gore! Zapraszam do brania udziału w konkursie! *Wszelkie błędy kierować na priv, czy do dywaniku, nie zaśmiecać tematu! Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Można wysłać jedną pracę? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Oczywiście, że można W tym temacie piszemy, tylko jeśli chcemy się czegoś dowiedzieć o konkursie, lub wziąć w nim udział, itp. Różne błędy kierujcie na priv, czy do Dywaniku ~ Aretra Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 ( ) Głupia ja, czy można wysłać więcej niż jedną pracę? Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) Poezja, yay! Tak, to jest to - napiszę wiersz. Mam już nawet pomysł, ale żeby było bardziej Nightmare-Night'owo muszę to trochę umrocznić. Mojej pracy możecie się spodziewać, z pewnością. Dołączam się do pytania Rainbow Dash . I czy prace mamy zamieszczać w temacie, czy przesyłać przez pw? Edytowano Październik 28, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Jasne, jeżeli tylko czujesz się na siłach by stworzyć więcej niż jedną pracę. Dodałem punkt do regulaminu gdzie należy zgłaszać. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 YEY! Z pewnością coś napiszę. Najpewniej jakiś wierszyk i opowiadanie, ponieważ nie lubię się ograniczać. Link do komentarza
Sakitta Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) W sumię mogę wziąć udział. I tak jestem już przygnieciony projektami, więc jeden więcej nie zrobi mi różnicy Tylko nie liczcie na lirykę, teksty które ją pisałem nie mają wiele zalet, choć muszę się przyznać, że dalej próbuję, oczywiście okazjonalnie Mam tylko zasadnicze pytanie: skoro Halloween jest w tym tygodniu to czemu termin upływa pod koniec przyszłego miesiąca? Nie lepiej by było uprzedzić wcześniej i we Wszystkich Świętych jedynie przedstawić wyniki oraz udostępnić prace? Edytowano Październik 28, 2013 przez Sakitta Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Termin upływa pod koniec przyszłego miesiąca ponieważ za późno wpadliśmy na niego Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Skoro to mroczny konkurs, to dlaczego nie można Grimdarków? Napiszę być może opowiadanie. Gotowe Grimdarki mogą być(nawet są wskazane), ale gore już nie. ~ Aretra Link do komentarza
Cassidy Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Ja postaram się napisać wiersz, lubię pisać opowiadania, ale na pewno jednego błędu tam nie znajdziesz. .. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Wiersz długości długiej mojego autorstwa został wysłany na PW Aretry. Teraz tylko czekać na wyniki, bo nie mam zamiaru nic więcej wysyłać ; ) Link do komentarza
Brainiac Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Uważam, że ten konkurs nie jest zbyt sprawiedliwy ponieważ nie każdy będzie mógł brać w nim udział. Nie wszyscy potrafią pisać ładne wiersze/opowiadania. Link do komentarza
Aretra Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 Uważam, że ten konkurs nie jest zbyt sprawiedliwy ponieważ nie każdy będzie mógł brać w nim udział. Nie wszyscy potrafią pisać ładne wiersze/opowiadania. Ja jednak uważam, że każdy potrafi. Patrząc na to z innej strony - kto nie potrafi i sądzi, że nie da rady, to nikt go przecież nie zmusza. Na jakim świecie ty żyjesz? To jest konkurs.. Hello. Link do komentarza
Brainiac Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Ale skoro konkurs jest dla fanów Wonderbolts to każdy z użytkowników powinien mieć szanse. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Uważam, że ten konkurs nie jest zbyt sprawiedliwy ponieważ nie każdy będzie mógł brać w nim udział. Nie wszyscy potrafią pisać ładne wiersze/opowiadania. Lol, że tak to ujmę. Ale o co ci konkretnie chodzi? To co, miał być plastyczny, muzyczny? Wtedy też mogę powiedzieć to samo. Nie umiesz to nie pisz, nikt cię nie zmusza. Zresztą, chcesz umieć to ćwicz i się naucz, a nie wypisujesz bezsensy. Ale skoro konkurs jest dla fanów Wonderbolts to każdy z użytkowników powinien mieć szanse. A nie ma? Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Postaram się coś naskrobać z poezji. Zobaczymy jak wyjdzie W sumie opowiadanie też bym mogła napisać, ale... z tym to raczej pomyśle, bo ani ostatnio jakaś wena do opowiadań nie dopisuje, a i lepiej jak na tą chwilę skupić się na jednym, tak sadze Link do komentarza
Aretra Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 Tym, którzy jeszcze nie nadesłali prac, proszę powoli już nadsyłać. Jeszcze każdy może wziąć udział(chyba, że na dopracowanie wiersza/opowiadania, potrzebujesz więcej niż dwa dni). Zapraszamy! Link do komentarza
Sakitta Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Niestety nie dałem rady. Mogę usprawiedliwiać sie brakiem czasu, ale cóż... po części to nawet prawda. Link do komentarza
Aretra Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 Przypominam, że termin nadsyłania prac upływa 20 listopada, o godzinie 23:59, żeby nie było żadnej niejasności. Prace, nadesłane po tej godzinie nie będą już przyjmowane. Ale - oczywiście - nie będę się czepiać kilku(czy kilkunastu tam)minut. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, zdążyłem. . Co prawda jest w nim parę ubytków (jak brak tagów, ponieważ rzucam na taśmę) , ale sądzę że dobrze mi to wyszło. Link do komentarza
Aretra Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 W związku, że termin nadsyłania prac przed chwilą dobiegł końca, nie można nadsyłać już prac. Jeśli jednak ktoś miał sensowny powód i nie zdążył, proszę upomnieć się na priv, to może przepuścimy jeszcze jedną pracę(bo i tak jest ich trochę mało). Temat zamykam. Wyników spodziewajcie się najwcześniej za tydzień(powinny już być, to i tak dużo czasu). Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 W ramach przypomnienia... wyniki już są http://mlppolska.pl/watek/8205-wyniki-eventu-z-okazji-halloween/#entry406882 Link do komentarza
Aretra Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts