Applejuice Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 - AJ, zauważyłaś, że znów jest tak jakoś... nudno i pusto? - Niestety tak, cukiereczku... - Tylko nie cukiereczku. Partnerze. - *wywraca oczami* Tak, partnerze, też to zauważyłam. I pewnie wiesz co z tym zrobić, skoro zaczynasz od takiego tematu. Miałyśmy rozmawiać o El Mar... - No ba, że wiem co z tym zrobić! Jeszcze we mnie wątpisz? - Nie wątpię, ale po ostatnich akcjach... - Ech, daj mi już spokój. Posłuchaj: twoja babcia ma w tej chwili trochę czasu? - Moja babcia...? - Tak, twoja babcia, dobrze słyszysz. Skoro ciebie nikt nie pyta - hehehe - to może ona będzie miała coś ciekawego do powiedzenia? No wiesz, jest już taka stara i tak dalej. - Ona jeszcze nigdy nie widziała komputera na oczy. To raczej nie jest najlepszy pomysł... - W takim razie ty jej to wszystko wyjaśnisz *poklepuje AJ po ramieniu i odchodzi* - EJ! Dokąd idziesz, Soczku?! - No jak to: dokąd? Jogusie się same nie zjedzą, czyż nie? - Ale... - Liczę na ciebie. Ściągnij mi tu dużo ludzi! *znika we mgle* - Ech... Po jakimś czasie... Applejack udało się namówić Babcię Smith - chodź bardzo ciężko - na poświęcenie odrobinki wolnego czasu, by usiąść razem z nią przy komputerze i odpowiadać na wasze pytania. - No. Wszystko jasne, babuniu? - A za kogo ty mnie masz? Jeszcze setki nie dożyłam! Umiem wystukiwać jakieś tam literki, które potem migają jak szalone po tym dziwnym ekranie... Co za paranoja... Głowa mnie boli! Jak ty tu możesz tyle siedzieć?! Dosłownie życie sobie marnujesz i oczy psujesz! Kto będzie mi pomagał w sadzie?! - Nie dożyłaś jeszcze setki...? Myślałam, że jesteś już grubo po! - *prychnięcie* Widzisz, nie znasz nawet własnej babki! Dobrze, że chociaż oni będą mogli się czegoś dowiedzieć. Ech, warto pomóc młodszym pokoleniom, nawet jeśli chce się strzelić sobie kulę w łeb od tych dręczących migawek... - To ja może zostawię cię samą... Jakby coś się działo, wołaj. - A za kogo ty mnie masz? Jeszcze setki nie dożyłam! Umiem... - Tak, tak, wiem. Powodzenia, babciu. - No, zmykaj. Od twojego marudzenia jeszcze bardziej głowa mnie boli. Doprawdy, co za nieznośna klaczka... Jak widzicie - Babcia Smith z radością odpowie na wasze pytania! Zapraszam! Event trwa tydzień (do 28 maja). Link do komentarza
Arjen Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 PRZEDE WSZYSTKIM - Ile masz lat? Hahhaa wiem, że kobiet się o wiek nie pyta, ale muszę to wiedzieć (z ZUSu jestem) Link do komentarza
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Kiedy przedstawisz nam Dziadka Smith'a? Babeczki mi się kończą... Link do komentarza
Aziz Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Babciu! 1. Nieładnie tak, ale.. ile masz lat? 2. Ile miałaś jak powstało Ponyville? 3. Jaki miałaś wtedy kolor włosów? Bo nie było tego widać w sepii. 4. Gdzie twoje dzieci? Link do komentarza
Zaraza Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Jak wyglądało dawniej Ponyville i okolice? Link do komentarza
War Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Babciu, czy za dawnych czasów było lepiej? Bo u nas rzekomo tak. I czy przekazałaś młodszym pokoleniom przepis na uber imba pro tajny cydr, który potajemnie robisz i znany jest w niektórych kręgach jako magiczny napój? Link do komentarza
Grillo Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Jak kucyki się starzeją? Bo to dziwne że jesteś jako jedyna pokazana jako starszy kucyk... Link do komentarza
trebuhpl Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Mam taką sprawę, która nie daje mi spokoju: Wspominałaś, że byłaś obecna przy zakładaniu Ponyville, ALE podczas Winter Wrap Up Twilight wspomina, że kucyki w tejże miejscowości sprzątają zimę własnokopytnie od SETEK lat. Czyli w sumie dwa pytanka zamiast jednego: 1)Ile lat ma Ponyville? 2)Ile ty, tak naprawdę, masz lat? Link do komentarza
Mellie Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Babciu, babciu, opowiesz nam jakąś historię? Miałaś styczność z duchami? Link do komentarza
Testar Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Czy jesteś na emeryturze? Czy inne kucyki przechodzą teraz na emeryturę w wieku 67 lat? Bo pragnę zauważyć że kucyk żyje maksymalnie 30-35 lat. Link do komentarza
Vandal Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Droga babciu! Ile lat miałaś, gdy się narodziłaś? Ile lat od tego czasu upłynęło? Co sądzisz na temat Gummy'ego? Jak oceniasz relacje pomiędzy Twoimi wnuczętami? Czy Equestriańskie jabłka można zakupić na rosyjskim targu? Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Czy robisz kanapki z jabłkami? Jak bardzo Ponyville jest twoim dziełem, a ile wsparcia było ze strony innych? Link do komentarza
Rozia Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Babuniu! Mam pytanko: Ile miałaś lat kiedy znalazłaś jabłonkę z błysk jabłkami w lasie Everfree? Link do komentarza
BuryBrzetyslaw94 Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Gdzie podziewają się rodzice Applebloom Applejacka i Big Macintosha. Link do komentarza
Salmonella Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Może jakiś przepisik? O ile to nie tajemnica... Ale nie, prawda??? PRAWDA??? :< Jak odkryłaś, co lubią jabłka? Chodzi mi o te dziwniejsze rzeczy, różowe kropki itd. Link do komentarza
Rainbow :3 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Babciu, a gdzie jest Dziadek Smith? Zapadł się pod ziemię czy co? Link do komentarza
julamid Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Babciu ile razy do roku zakwitają Błysk jabłka???????? :wut::wut::wut::wut: Link do komentarza
w3es2r4 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Babciu widziałaś kiedyś UFO ? A może chociaż Guns n Roses na żywo ? Link do komentarza
eba2002 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 droga BABCIO SMITH cz applejack jest chora bo nie odpowiada? Event nie jest wznowiony -,- Jak będzie można zadawać pytania babuni, to o tym poinformujemy. Masz pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Nie mam dziś nastroju, więc następnym razem każdy, kto coś zawini ma 10%. W moim dziale nie będzie chaosu! ~Hippis Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts