Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Nie pij tyle, masz słabą głowe. To ja wrzuciłam 1 piosenke Hatsune Miku na nicovideo c:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Następnym razem nie pozwolę ci włączyć kompa. Po pijaku piszesz dziwne rzeczy. Wiem jak kopnąć oko Saurona w kostkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 A, no to gratuluję fantazji dziecko. To ja wymyśliłam mopsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Tak tak tak. A teraz wracaj do piaskownicy. To ja kupiłem Trixie czapkę i pelerynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 To dlatego się zastanawiałam, "czemu takie brzydkie? " To ja wymyśliłam 4 sezon mlp. yay~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Tak tak dokładnie. Ale marychy się nie wstrzykuje. To ja będę wielkim złym 5 sezonu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić. Narysowałam mange. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Stickmany to nie manga. To ja zbudowałem piramidy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Z kart. Zaśpiewałam piosenkę jak doda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 I tak nie masz cycków. Ani głosu. To ja podzieliłem kontynenty w equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Dziecko, każdy wie, że to zrobiłeś. A teraz idź do łóżeczka, bo bajka się nie skończyła. To ja zrzuciłam Justina Biebera z dachu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nie, ja to zrobiłam. Zgłaszam za naruszenie praw autorskich. To ja wymyśliłam "lubie masło", "lubie placki", etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie, bo pierwsze wymyślił placek, a drugie masło. A ja wymyśliłam ,,lubię dżem'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ja też Wiem wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie baw się w google. To ja byłam aktorem w "Ale urwał". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ale urwał! Impossible Zjadłam pomarańcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 To nie były pomarańcze zgadnij co... To ja wsadziłem na tron Celestie i Lune Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Zależy na jaki, bo na Królewski same wpełzały. To ja pokonam 1D! buahaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Teraz sie liczy tylko kasa. Mam na imie Zdzisław. Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 No i co to za chwalenie się? Każdy o tym wie Zdzisiu. Polubiłam Anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 A anime nie polubiło Ciebie. Mam gume do żucia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Na awatarze. Znam osobiście Lauren Faust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ale ona Cie nie kce znać Mam w domu maskonura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Lalke. Umiem śpiewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Z palyback`u Kupiłam Sealandie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts