Onyx Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 To, że biegnąc uderzyłaś karton z napisem "bariera dźwięku" który się przewrócił, to nie znaczy, że biegłaś szybciej niż dźwięk. Zatrzymałem atak Anonymous na Pentagon, robiąc to tylko jednym palcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Tak, wiem. Mnie też znudził już ten filmik na YouTube. Nieważne co słyszeliście, to ja byłem pierwszym człowiekiem na Księżycu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 1. Nie było cię wtedy jeszcze na świcie. 2. To był tylko sen. Perfekcyjnie znam japoński. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 To, że znasz alfabet japoński to nie znaczy, że znasz cały japoński. Nie ważne co słyszeliście, to ja stworzyłem I-Dosery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Jeszcze mi powiedz, że w ramach nauki origami, a na pewno Ci uwierzę A co do origami, potrafię w ramach tej sztuki stworzyć wszystko, zwłaszcza trójwymiarowe fraktale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Drukarką 3D da się wydrukować badzo dużo rzeczy, nawet to. Znam osobiście Madonne, raz piłem z nią kawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Fajnie, że masz puszkę do kawy z jej wizerunkiem Znam na pamięć cały słownik Polsko-Angielski i wymyśliłam do niego nowe słowa oraz czasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 To że połączyłaś kilka słów i czasów w inne, to nie znaczy, że te czasy i słowa mają jakiś sens... Zarabiam codziennie 4500zł za samo siedzenie w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Sam sobie je drukujesz rysujesz, prawda? Tydzień temu obaliłem dawny rząd i zostałem księciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 W grze sie nie liczy -,-' Umiem skontaktować się ze samym bogiem, i robić ze wszechświatem co chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Psychol Umiem dotknąć czubek nosa językiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Też tak umiem T_T (ale serio ;> ) Wczoraj zrobiłem najazd na odległe galaktyki moimi zmutowanymi kanapkami i glutami kiślu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Jak rozumiem, postanowiłeś wreszcie posprzątać w kuchni. To ja opracowałem konstrukcję batyskafu Deepsea Challenger. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 To ten, który zszedł na dno Atlantyku, ale już nie wrócił? Przeżyłem apokalipsę zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Prosze wyłącz ten Left4Dead... Umiem rękami rozłupać diament Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Węgiel to też diament. Zmieniłem Applejack w alikorna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 No chyba zabawke... Rzuciłem długopisem za odległość 864m Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 8,64 cm* . Uważaj jak piszesz, bo głupoty wychodzą. :( Zostałam królową Anglii, ale tak na chwilkę, bo musiałam lecieć objąć rządy w Dani. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Phi. Ja już dawno rządzę całą Skandynawią. Moje IQ jest dwa razy wyższe od Einsteina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damon Queen Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Phi. Ja już dawno rządzę całą Skandynawią. Moje IQ jest dwa razy wyższe od Einsteina. Chyba jak łykniesz całą skrzynię imprezowych Mint-ali Przez całe wakacje mieszkałam pod łóżkiem Luny, w samym Canterlot'cie i nikt się nie skapnął <; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Zapomnialaś, że Luna nie sypia i nie ma łóżka - nie bez powodu mówią na nią "królowa nocy", nie? JA się spodziewałem hiszpańskiej inkwizycji!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 (edytowany) I nagle dotarło do Ciebie, że to już nie te czasy. To ja wprowadziłem Lunę na ścieżkę mroku i zła, aby wykorzystać ją do przejęcia władzy nad kucykami Edytowano Maj 21, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Aż tu nagle przychodzi jakiś fioletowy jednorożec i niszczy twe szatańskie plany. Jestem słodszy niż Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Strzepnij z siebie ten cukier... Prezbiegłam sprintem całą kulę ziemską bez przerw i bez zmęczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damon Queen Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 To był tylko globus To ja nauczyłam Króla Sombrę jego Mrocznej Magii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts