Onyx Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 No chyba jego zabawkową wersje... Szkoda tylko, że nie słuhał Mam nieograniczoną ilość wolnego miejsca na dysku na moim komputerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) Och, ona jest ograniczona, ale nie umiesz do tylu policzyć. Mam oryginalnych rozmiarów, zbudowaną ze złota i srebra, posiadająca łazienki z kranami z kości słoniowej, lokaje-roboty i ORYGINALNĄ grającą orkiestrę replikę Tiatnica. Edytowano Maj 22, 2014 przez Cyaner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) Raczej miałeś. Uderzając w moją oryginalnych rozmiarów replikę góry lodowej, zatonął w naprędce przygotowanej imitacji Atlantyku; także naturalnych wymiarów. A skoro już rozpocząłem tą sensacyjną i tragiczną zarazem wiadomością, to wypada także wspomnieć, iż oba powyższe obiekty zbudowałem samodzielnie, przy pomocy jedynie młotka, kilku gwoździ i łopaty... aha i patyczków od lodów, w charakterze budulca Edytowano Maj 22, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Cóż... Chyba zapomniałeś się czymś pochwalić więc... Ha! Tylko udajesz takiego skromnego, co?! UMIEMY UŻYWAĆ WIELKIEJ I WSZECHPOTĘŻNEJ MOCY CAPS-LOCKA I LICZBY MNOGIEJ!!!!11! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ehem... tak... a ile lat zajęło Wam opanowanie tejże jakże ekscytującej i niebywałej sztuki? Właśnie skończyłem budować mój własny komputer kwantowy, bazujący konstrukcją na ludzkim mózgu, ale przewyższający go mocą obliczeniową, i sterowany za pomocą interfejsu nerwowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Jak mniemam płacisz za jego zasilenie swoją miesięczną pensję w ciągu jednej dziesiątej sekundy? A może masz własny generator zimnej fuzji? Nie? A to szkoda... Jestem zaginionym w latach siedemdziesiątych Elvisem, który osiadł w Polsce i zaczął nowe życie. I rock... and roll. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damon Queen Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Elvisem? Chyba nie mówisz o Presley'u. Zaskoczę cię, ale on nie zyje. Znam i umiem pisać w każdym języku świata. A do tego ogarniam pismo, którym posługują się w Equestrii ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Wybacz, ale ja też umiem się posługiwać Tłumaczem Google'a... អ្នកគឺជាអ្នកទន់ខ្សោយ... Zapamiętałem liczbę pi. Całą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Nie sztuka zapamiętać, jak się ją w całości oznacza. Sztuką było ją opracować. A jako autor tejże zapewniam, iż nie było to proste zadanie, ale mu podołałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Niestety to był tylko sen... Wczoraj wyprodukowałem samochód napędzany azotem z powietrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 (edytowany) Wiem, nawet udało mu się zjednać sobie przychylność fanatyków z Nowego Jorku, ale "był" jest bardziej na miejscu. Rozwalił go zbłąkany pocisk taktyczny Molocha. Swoją drogą fajna sesja w Neuroshimie wyszła z tego Wczoraj otrzymałem świeżą dostawę cydru prosto z Equestrii; z pozdrowieniami od Applejack Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Za dużo cydru... Za dużo... Moja przystojność powala. Dosłownie. Wczoraj znokautowałem paru gości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 To nie przystojność, po prostu nie umyłeś zębów Jestem najlepszym animatorem świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 W twoich snach Widziałem ludzka nerkę która wyhodowała macki, wyskoczyła z ciała i przemknęła przez kuchnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Widze, że dręczą cię badzo dziwne sny. Umiem panować nad swoim snem, oraz snami innych (LIKE A LUNA!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) A później przyszło to rozczarowanie, gdy się obudziłeś... Pogoda odzwierciedla mój nastrój... nawet dość dokładnie... wiem że dziwne, ale tak jest. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Akurat! Chyba po paru głębszych,kiedy zaczynają ci się zwidy. Ja ostatnio przepłynąłem cały Bałtyk w zaledwie dzień a po drodze odkryłem nowy gatunek ryby która przepływała akurat obok mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Palcem po mapie to każdy potrafi; choć przyznaje Ci rekordowy czas takowej podróży ; a co do ryby... może sprawdź czy przypadkiem nie ma tam podpisu, co to za gatunek, pod obrazkiem? Siłą woli potrafię zatrzymać na kilka chwil czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofi Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Oddaj zegar do naprawy Znam osobiście Lauren Faust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Dziecko! Wyłącz ten komputer! Jestem tak epicka, że swą epickością zgasiłam słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 tak właściwie ... było na odwrót. To ja oswoiłam nocną furię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Ładnie nawet nazwałaś swojego chomika. http://images2.fanpop.com/image/photos/10700000/Scenes-from-Super-Rhino-and-other-Rhino-disneys-bolt-10782478-441-442.jpg A skoro przy chomikach już jesteśmy, to nauczyłem mojego pisać i czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Cóż... Jedni widzą białe myszki, inni - piśmienne chomiki... Za to ja kupiłam sobie Księżyc. Na urodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Taa, ja też znam tę grę. A ja mam w domu Playstation 5 i Xboksa 720 Wysłano z CT Lite 3G GPS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 A może jeszcze wynalazłeś wehikuł czasu losu? Ja umiem malować mrówką. Żywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts