Suchy Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) Organizacja śląskich ponymeetów oraz Zespół Szkół Mechaniczno-Elektronicznych ma zaszczyt zaprosić wszystkich bronies i pegasis na I Świąteczny Ponymeet. Jest to ostatni wielki meet w tym roku, połączony ze spotkaniem fandomu Pokemonów. Jest to doskonała okazja by zobaczyć się prawdopodobnie po raz ostatni, pośpiewać kolędy(lub nie, wersja dla anty-kolędowców) i spędzić ten czas w wybornym towarzystwie. Dla każdego specjalny prezent(w końcu to Mikołajki ) od My Little Workshop. Spotkanie odbędzie się 07 Grudnia 2013 roku w wyżej wymienionym zespole szkół przy placu Sobieskiego.Zapewniamy nocleg wszystkim przyjezdnym (w szkole). Wypadało by wziąć śpiwór i karimatę, chyba że lubicie spać na twardej podłodze Rejestracja na meet, zgłoszenie panelu, zgłoszenie się na helpera,ochronę, cosplay na stronie http://bronies-silesia.eu/ponymeet/rejestracja/ Wszelkie zamówienia na przypinki/koszulki/kubki i inne gadżety proszę kierować na sklep My Little Workshop , gwarantujemy wysoką jakość wykonania i przyjmowanie wszelakich grafik. Nie wiecie jak dojechać? Mapki wraz z instrukcjami dojścia/dojazdu. W przypadku gdybyście potrzebowali instrukcji jak dojechać z innego okolicznego miasta to piszcie. Link ->http://bronies-siles...onymeet/dojazd/ Link do wydarzenia na Facebooku: https://www.facebook.com/events/680081365335566 Edytowano Listopad 21, 2013 przez Suchy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 To jest płatne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 Tak, gdyż wynajmujemy szkołę na to wydarzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Rozumiem że w razie czego można się zarejestrować na miejscu tak? Niestety nie wiem czy wolne w pracy dostanę a chętnie bym się wybrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Pokemony? Ciekawe to jest? Pamiętam dwie (chyba) pierwsze edycje co na Polsacie leciały. Zazwyczaj im coś dłużej trwa, tym gorsze się robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 Pokemony trzymają się i to nieźle. Rozumiem że w razie czego można się zarejestrować na miejscu tak? Niestety nie wiem czy wolne w pracy dostanę a chętnie bym się wybrał. Tak, istnieje taka możliwość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Tak, istnieje taka możliwość Świetnie, Poznań zgłasza swoją gotowość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Ja również przyjadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to napewno się zjawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Breeze, a Ty w końcu dotarłaś na ten II Śląski Zorganizowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Nie mówię, że jadę, ale póki co meet mnie zainteresował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Nie mówię, że jadę, ale póki co meet mnie zainteresował. Ja i tak będę Ciebie oczekiwał Edytowano Listopad 24, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 - 10 do zamawiania czegoś w My Little Workshopie, bo brak Twarzoknigi. Tak przy okazji, przyjeżdżam prawdopodobnie. Regestracyja jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 I'll be there. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Jadę i jest to potwierdzona informacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Czyli forumowa frekwencja będzie dość skromna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Czyli forumowa frekwencja będzie dość skromna? Podejrzewam że dużo osób się zapisało ale nie wypowiedziało tutaj, choć mogę się mylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Może ludzie mają plany na święta. Nie to co my Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Zdając sobie sprawę z dyskryminacji ludzi którzy nie ulegli modzie posiadania kont na portalach społecznościowych typu facebook podaję linka do planu ponymeeta: Dla tych, co nie mają fejsa: http://bronies-silesia.eu/plan/ Dłuugoo. A i jeszcze sprawdźcie przedpłaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 A ja mam takie pytanie..o której ta impreza się kończy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Obstawiam co najmniej 23:00. Powodzenia w usłyszeniu czegokolwiek podczas premiery odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Skoro jest jakiś maraton to wypadałoby puścić odcinek na końcu. Po pierwsze wytrwali zostaną nagrodzeni a po drugie wtedy powinien już być ( po tych kilku godzinach) w lepszej jakości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 fotki https://drive.google.com/folderview?id=0B-qaDXl9U2K3cmhUZ0NhMUVnN28&usp=sharing 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Od siebie chciałbym podziękować organizatorom za poświęcenie oraz wkład włożony w przygotowanie meeta. Uczestnikom natomiast chciałbym podziękować za przybycie oraz miłe spędzenie czasu, miło jest zobaczyć znów te same twarze oraz poznać nowych koniowatych Do następnego razu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Meet był nawet fajny, szkoda że tylko na jednej focie widać moją twarz i to jeszcze słabo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się