MintCupcake Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Może zróbmy z niego buntownika? -Grzywa nieco zaczesana do tyłu (coś jak Wonderbolts) -Skórzana czarna kórtka -Chustka zostaje -Czarne okularki -Może jakieś czarne przetarte spodnie Jeny, trudno ubrać ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 No więc tak, pomysł z grzywą, na który wpadł MintCupcake jest bardzo dobry, tyle że do tego ja bym mu dała taką koszule flanelową w czerwono-czarną kratkę, z podwiniętymi rękawami, do to przyciemniane okulary, takie raybany (czy jak inaczej to się pisze), chustkę zostawić tylko zmienić na czarny kolor ewentualnie na czerwono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ja bym powiedział, że to by pasowało idealnie, i pasuje do postaci - robotnik. No tylko może bez łopaty, fajki i pistoletu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 może damy mu słomiany kapelusz i jakiś frak? ps.jestem tu nowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Na razie mamy coś takiego: Ale to chyba nie przejdzie? Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie, to piszcie, a zostanie to zmienione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Zmień mu kolor chustki bo tak to kijowo wygląda, na czarną najlepiej i niech ma irokeza i postrzępiony ogonek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Ta chustka trochę nie pasuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Usunąłbym te powiewające rogi chustki i zmienił jej kolor na błękitny, prawie biały, jeżeli w ogóle MUSI być. Moim zdaniem ta koszula w kratkę powinna być w kratkę, a nie w romby o równych przekątnych. No i to ma być koszula, a nie koszula z kieszenią na nerkach. A tak poza tym to okej. Albo zostawić chustkę w romby o równych przekątnych, tą z pierwszego obrazka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 http://golden-fly.deviantart.com/gallery/?offset=48#/d5bbwn9 nie wiem jak wrzucać tu obrazki ;_; jestę debilę ;_; (to moje DA) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 O, ładna suknia. Chcesz, żeby ją jakoś przerobić/poprawić/wykorzystać u jakiegoś kuca? Tymczasem: Z kratą nie jest tak łatwo, bo jakby nie było, wektory to bardziej schematy, niż pełnoprawne arty ze wszystkimi szczegółami. Ale jeśli chcecie, to będzie i krata. Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie co do Maca, to czekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 ja bym usuneła te powiewające rogi chustki i kieszeń w koszuli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 20, 2012 Autor Share Napisano Październik 20, 2012 OK. Zmieniony Big Mac: Zwektorowana suknia + OCek Mrs. Octavii: I Zecora - do waszej przeróbki. Czekamy na sugestie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Nie wiem czemu, ale u kucyków irokez i kolczyk wygląda znacznie bardziej babsko, niż u ludzi (może dlatego, że kucyki różnej płci różnią się jedynie kształtem głowy). Tak poza tym, Zecora jest z Afryki, nie z Ameryki, więc ten pióropusz wypadałoby usunąć. A suknia tej nieznanej mi klaczy jest świetna, nie wiem co poprawić... A, no tak, to nie ty ją wymyśliłeś. Tylko jej włosy zrobiłbym jednolicie bląd, bez czerwonych końcówek. A, irokez do koszuli w prostokąty równoboczne ma się jak g***o do sraczki, któryś MUSI zginąć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 może na sukni zecory dodać jakieś znaczki coś związanego z magią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Wyrzuciłabym jej ten pióropusz i dała taką liściastą, afrykańską spódniczkę. I ten kolczyk w uchu bym trochę odchudziła. btw. Big Mac wyszedł epicko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Również usunęłabym ten pióropusz Zecory. Jak wcześniej wspomnieli dobrze byłoby dodać liściastą, afrykańską spódniczkę i jaką zwiewną, może w jakimś odcieniu brązu koszulę, najlepiej włożoną w ów spódniczkę. Może również na spódniczce wisieć jakaś sakiewka z magicznym proszkiem, np. takim jakim użyła podczas Nocy Kucyków, aby pokazać dzieciakom wizerunek Nightmare Moon. Dodałabym również jakieś różne naszyjniki z wisiorkami o magicznej tematyce. Kolczyk odrobinę zmnieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Dun, dun, dun... Chcieliście afrykańską, to macie. Co w niej zmienić lub dodać? Czekamy na sugestie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Dla mnie jest najlepsza w tej pozycji. Genialne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ooo... jest już Zecora. Fajnie wygląda, chociaż nie wiem czy ten trawiasty naszyjnik jest konieczny. Wydaje mi się, że ma po prostu za dużo rzeczy na tej szyi. Ale po za tym jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Moim zdaniem jest doskonale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 A więc macie, poprawione: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Aloha! xD Fajne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 A gdzie następna suknia do zaprojektowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Będzie "when it's done". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Mały offtop: ktoś zrobił figurkę Luny w naszej sukni! To takie cudowne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts