Jump to content

Zaprojektuj suknię!

Airlick
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Oto kolejna przemiana. Próbowałem buty oficerskie dorobić, lecz z tego co mi wychodziło, nic nie pasowało.  W wolnej chwili postaram się coś zaradzić ( jeśli tylko zechcecie, aby się ukazały). 

Sam projekt prezentuje się tak:

beznazwy134.png

Rarity czeka na Wasze pomysły !

Edited by Cartoon Tiger

• 2 weeks later...

Wydaje mi się, że pasowałoby tu złoto...Może jakaś złota suknia z koronkami? Uwielbiam koronki :> A nawet jak sukienka nie będzie złota, to koniecznie proponuje dać jakieś złote dodatki jak np biżuterię!

• 3 weeks later...

Hmm... Może by jej jakiś skromny diadem dać? Jak dla księżniczki to pasują jeszcze buty ja nosi Celestia tylko mniejsze. Jeszcze jakąś wiązaną fryzurę dać i zamiast gumki to przeźroczysto-granatową wstążkę. Jak dla mnie nie znam się na modzie, a na suknie nie mam pomysłu ale żeby na niej gwiazdki albo jej CM. :dunno:

I mam prośbę... Jeśli projektujesz suknie dla OCków to proszę zaprojektuj dla mojego. Jeśli tylko poprawiasz suknie to zgłoszę się za kilka dni :ming:

1016323_326350380830745_1614073581_n.png

Tak przyznaje się robione na bazach no ale moja grafika razi w oczy.Tylko grzywę sama robiłam. Wiec proszę wielkiego "miszcza" o zrobienie sukni dla Crazy Dream :muffin:

Edited by Crazy Dream

• 2 weeks later...

Według mnie do Twilight pasuje elegancja. Nie pasuje mi jednak ten kołnierz i ten postrzępiony koniec sukienki (na tym ogonie). Dodać pantofelki, kok i może koronę z jej CM. Ale wiecie wszyscy że na modzie się nie znam? :rainderp:

Edited by Crazy Dream

Hmm... osobiście usunęłabym ten biały kołnierzyk razem z tym czerwonym materiałem, a zamiast tego umieściła długi, lejący i oplatający w sposób luźny szal o czerwonym kolorze. Co więcej, skoro jest teraz księżniczką, to zasługuje na złote pantofelki.

EDIT: dodałabym także coś delikatnego na głowę, być może ażurową wersję diademu.

Edited by Magenta Marvelous

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...