Emronn Marvelous Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Proponuję ogólnie dłuższą suknię, gdyż ta nie prezentuje się zbyt specjalnie. Taka długość, jaką podała Anathiela w swoim poście na manekinie w spoilerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonshy Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 (edited) według mnie ta suknia powinna wyglądać mniej "bojowo". Może dodać jakieś kolczyki? Edited July 13, 2013 by Crazy Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Ja bym usunęła kołnierzyk i założyła złotą broszkę w kształcie rozgwiazdy. Od tej brożki ciągnęły by dwie lawendowe przezroczyste chusty owijające kopyta. do tego przedłużyłabym sukienkę i dodała złote pantofelki oraz koronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Oto i wyczekiwany projekt. Zmieniamy coś, czy przechodzimy do następnego kucyka ? Czekamy na Wasze propozycję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Myślę, że możemy zacząć kolejnego kucyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonshy Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Cudo /)^3^(\ Następny kucyk proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuddly Doggy Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Myślę, że ten szal trzeba usunąć i będzie można przejść do następnego, bo tak niezbyt pasuje do reszty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emronn Marvelous Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Zgadzam się z Cuddly. Szal nie pasuje do żadnego innego elementu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 (edited) Oto drobna przeróbka ( usunięty szal, brak gradientu, przesunięte skrzydła ). Jeśli macie dalsze pomysły co do Twilight, zapraszam piszcie. Jeśli jednak nie, następnym kucykiem jest obiecany OC'ek użytkownika Crazy Dream. W czym najlepiej będzie się prezentować ? Edited July 29, 2013 by Cartoon Tiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Strój Bawarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
deHavilland Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metka04 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 A mnie się mazy kucyk w swetrze. Tak na zimę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nessie Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Różowy golf taki jasny jak grzywa FS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 (edited) Niedługo ukażę się nowa suknia. Mam teraz dużo wolnego czasu, tak więc suknie będą pokazywać się systematycznie. Gdy tylko zakończymy projektować strój dla OC'ka przejdziemy do mody zimowej. Tak, będą to stroje dla głównych bohaterek, a jak czas pozwoli, to i dla księżniczek. Póki co, zapraszam do dzielenia się swoimi pomysłami co do OC'ka. Pozdrawiam. Edited December 4, 2013 by Cartoon Tiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 (edited) Najlepiej zrobić temu OC'kowi koka w który powsadzamy róże. Sukienka powinna być ze wzorami przedstawiającymi pędy kwiatów. Do tego zielone pantofelki! Edited November 26, 2013 by Insomnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zappter Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 No cóż. Może uszyj dla niej suknie ślubną i welon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikishy Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Myślę, że ładnie byłoby temu kucykowi w stroju wiosennym, jakaś zielona lub żółta sukienka, wianek z kwiatów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:CherryAlice:. Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 (edited) Moim zdaniem dobrze pasowałaby suknia w odcieniu szkarłatu, najlepiej zwiewna Przyozdobiona licznymi szmaragdowymi kwiatami, oraz pojedynczymi błyskotkami. Dodatkowo zielona bransoletka z heliodorami i spinka z różami we włosach spiętych w koka Edited December 14, 2013 by CherryFox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekseł Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Wg mnie pasowałyby białe spodenki haftowane w czerwone kwiaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Miałem spore problemy z tym OC'kiem. Gdy tylko do niego się zabierałem, zaraz ręce mi opadały z bezsilności. Wybrałem ten projekt ponieważ wyglądał najlepiej. Teraz do was należy dalsza zmiana lub zatwierdzenie sukni. Czekam na wasze pomysły i sugestię. No w sumie nie tylko ja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berette Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Hmm.. ja bym troszeczkę przedłużyła tą sukienkę, dodała czarną kokardę na głowę i czarne... no te takie "siatki" na kopytka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 (edited) Cała suknia bardzo ładnie leży na kucyku. Nic dodać, nic ująć . Chociaż słodko by wyglądała w krawacie Edited December 29, 2013 by Wilk Cassidy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nessie Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Żadnych kokard, ta wstążka, czy co to jest, na ogonie- dłuższa, niech ma jedną trzecią ogona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekseł Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Wg mnie zamiast czarnego koloru na sukience dać jej albo w kolorze wstążki, albo zmienic i wstązkę i kolor na fioletowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartoon Tiger Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Kolejna przeróbka, chwilowo się trzymam galowego stylu. Jeśli jednak zajdzie taka potrzeba, zamienię kolor wstążek lub innych elementów. Czekam na dalsze propozycję lub zaczniemy od nowej postaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts