Burning Question Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Moim powodem do dumy jest mój kodeks moralny i to, że od lat konsekwentnie go przestrzegam. Brzmi patetycznie no ale cóż... jestem idealistką. Link do komentarza
Barrfind V. Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Moim powodem do dumy jest moje ponyversum i wszystko z nim związane co wymyśliłem. I niezwykły talent do zaprzyjaźniania się. ;D I wiele innych rzeczy lecz sobie daruje. xD Link do komentarza
Sowenia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Skoro już można się pochwalić i nikt cię nie uzna za chwalipiętę Jestem dumna z siebie bo pomimo moich wad jestem człowiekiem, który stara się być dobry dla innych, który nie gnoi innych za to kim są, który ubolewa nad idiotami niszczącymi nasz świat (złodzieje, mordercy, gwałciciele, kłusownicy, egoiści, debile, rasiści, homofoby i tym podobni). Poza tym jestem dumna z tego, że mam dziewczynę od 3 lat i kochamy się ogromnie. Jestem dumna z tego, że jestem jaka jestem i nie ulegam światu (a przynajmniej mam taką nadzieję). Amen. Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) Jestem dumna z tego , że jestem człowiekiem Edytowano Marzec 29, 2014 przez Paszka Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Jestem dumna z tego, że tak niedawno się zalogowałam, a mam 4 nagrody. 109 (chyba) pkt. reputacji. I z tego, że niektórzy lubią moje avki Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 A ja jestem dumna z tego, że mam już 13 postów a teraz 14 Link do komentarza
Linds Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Mam powód do dumy. Wytrwałem cały dzień w bibliotece siedząc nad książkami i mikrofilmem (pominę fakt, że projektor do mirkofilmu używał światła, które oślepiało, a musiałem przejrzeć na nim uważnie ok 250 stron). Może nie wyszło idealnie jak planowałem (godzina opóźnienia w pobudce, kolejna godzina opóźnienia w dotarciu na miejsce, godzina przedłużenia "przerwy obiadowej" i za mało przejrzanych książek, bo tylko 4 i mikrofilm, z czego tylko 2 książki i film w całości, pozostałe książki w fragmentach lub na szybko, bo okazały się mało przydatne), ale biorąc pod uwagę, że nawet połowy tego czasu normalnie nie spędzam w bibliotece, czy nad książkami na co dzień, to jest coś. Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 A ja mam powód do dumy że wytrzymuje z braćmi w jednym pokoju Albo i nie.... Link do komentarza
Gość Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Trzy dni z rzędu chodzę pić z kolegami, nie urżnąłem się, a mój debet na koncie nie powiększył się. To chyba też jakiś sukces Link do komentarza
Riddle Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Uzyskałem 13 miejsce w Wojewódzkim Konkursie Języka Angielskiego na etapie wojewódzkim. I'm feeling as proud as peacock. Link do komentarza
Leah Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Ja się pochwalę talentem muzycznym i 39 (najprawdopodobniej) punktami z testu szóstoklasisty. Link do komentarza
Ukeź Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Moim powodem do dumy na dzień dzisiejszy jest skończony dyplom! Nareszcie! A skoro to powód do dumy, to nawet zdjęciem zarzucę, żeby się pochwalić swoim dziełem, a co Takie tam, trzy laleczki. Serio, jestem z nich dumna i je kocham Link do komentarza
BB_RedFox Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Moim powodem do dumy jest wena na pisanie książek uwielbiam pisać i .. chce zostać pisarką. I czytałam w znaczeniach imion , że to imie kieruje osobę ku literaturze ^^ w moim przypadku to prawda. I mam na imie Weronika. Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez Bon Bon Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Moim to że wczoraj dostałem 4 z niemieckiego Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mój powód do dumy dziś jest taki, że dziwię się jak długo ludzie ze mną wytrzymali i jestem z siebie dumna Link do komentarza
Ukeź Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Moim powodem do dumy jest dyplom obroniony na szósteczkę i historia sztuki zaliczona na czwóreczkę No czyli ogółem jestem plastykiem od tej pory! Jestem dumna XD Link do komentarza
Polish_grass Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Powód do dumy ? Hmm... Zarobiłem na 3-cie wiosło<czyt. gitara> - z grubsza jest wiecej "życiowych" powodów do dumy, w całej egzystencji na tym świecie poczynając od "nędzy- psychicznej", ale na razie najważniejszy jestem ja i moja gitara Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Polish_grass Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Dzisiejszy powód do dumy jest dość banalny, ale w końcu udało mi się upolować Lily Blossom~! Link do komentarza
Hidoi Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Mój powód do dumy to talent muzyczny i prawdopodobnie plastyczny. Skoro można się chwalić, pięknie śpiewam i potrafię nawet operę. Aha, i ledwo zdałam, ale zdałam z matmy Link do komentarza
Recommended Posts