Killer Poke Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 ktoś mnie podsypał nawozem z czarnobyla i jestem sobie teraz zmutowanym kwiatkiem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Jestem alicornem bo dłuższa szyja perfect fituje się z moją grzywą 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Czarnobyl się kłania. świecę po tym oczami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Mam specjalne dziury na uszy w kapturze, żebym mógł słyszeć Twoje jęki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 4 minuty temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: Czarnobyl się kłania. świecę po tym oczami Nawet mam jeszcze zdjęcie jak woziłem małą Twi, tylko nie widać jej tu, bo sobie śpi... Spoiler Co do tematu: Ten pies idzie mnie obsikać, idź stąd!, paszoł! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Te moje futerko na szyi jest fe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Pamiętacie mnie w "koszmarze Dash"? Teraz powrócę z Czarnobyla wam dowalić! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 jak tu kolorowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Jestem assasynem... Ps poprzedni był lepszy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Wieczorna gimnastyka? PS. Jest dobiłem 1000- repka!!!!! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Paczę i cie widzę pod sufitem, zaraz cie zdzielę miotłą wredny komarze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 jestem Alkornem czy naprawdę chcesz ze mną zadrzeć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Co dla ciebie jest sufitem, dla mnie jest podłogą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 (edytowany) @BiP narazie mi w głowie Assassin z Ratchetem temat: dobra walka rozpoczyna się na całego Edytowano Maj 4, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 cały krochmal na kaptur zużyłem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 złość mnie z tego powodu obejmuje bo teraz krochmalu w domu nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Nie rzucaj wiatrem tam, na kogo nie trzeba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Alicorny łączmy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 spadłem z pieca (nie na cztery łapy) i mnie noga teraz boli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 (edytowany) Palę się do walki przeciwko diabłu bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Zacznijmy od Wasąga. Edytowano Maj 4, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Ja faluję! Łii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 do broni za kraj!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Pojawiam się i znikam w ciemności kaptura... Hu ha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Już po ciebie idę, wredna cholero! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 znów założyłem czapkę z rogami na lewą stronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się