Simplistic Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 (z tego co widzę na telefonie) Dragi, impra, mnóstwo wódy To nie dla mnie, jestem rudy Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Wpierdol? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 "Defak? Co do ma być?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Srogie piguły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 boje sie, bo teoja mina wskazuje na to ze cos w twoich spodniach sztywnieje xddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 auc xddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 To ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 "Patrz i podziwiaj prawdziwą dostojność." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 "Nie teraz Merlinie, chyba widzisz że jestem trochę zajęty..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 (edytowany) ,,ciekawe ile dałby za nią ten sknera Sidorovitch?" (artefakt dusza ) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Edytowano Sierpień 8, 2015 przez LeszyJLB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 "Masz dziesięć sekund żeby to odwołać albo kosa w żebra i będą szukać twojego ciała w 12 różnych rynsztokach w Polsce" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Śmieszne jak pachy grodzkiej xddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 ''Hehe'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 "Ale mam fajną brodę :)" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 "Huehueheuheue i tak wszyscy umrzecie." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 "Nie wiem kto to zrobił... ale znajdę go i *yay* !!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Mam tę moc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Więc chesz wiedzieć co to miłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 "On nie ma jabłuszka :C" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Język mi się skrzywił ! O tu ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 A ja jestem czołgiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Pierd###sz! Nie! Nie! Pier#####sz! Nie! Pie######sz... Moją kobietę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 "u think ur f##king funny? No, u aren't." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 "Znów nikt mi nie odpisał na FB..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 Co chcesz??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się