Yagso Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 ''Hę? Ktoś mnie wołał?'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Brawo Gordon 2/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Jestem śpiąca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Jestem postacią z Disneya, ale nie zamierzam śpiewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Karton mleka z rana jak śmietana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Jestem jak Harry Potter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 "You're so cute" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 (edytowany) Crazy Frogg Edytowano Listopad 2, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 "Ojej, czy ten bukiet z martwych kur to dla mnie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 To że jestem cały biały nie znaczy, że wspieram KKK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Ejoł, cwaniaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 "To jak, galopujemy po narty i wziuuuuu!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 You thought I was just another bubble-headed blond bimbo! Well, the joke's on you, 'cause I'm not even a real blonde. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Wreszcie idzie zima! Moja ulubiona pora roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Nauka to potęgi klucz, a kto ma dużo kluczy ten zostanie magiem gwiezdnych duchów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 2, 2015 Share Napisano Listopad 2, 2015 Te ranne wstawanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 If you know what I mean... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 "jak dużo to kosztuje?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 Znowu to samo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 Wanna buy some meth? <heavy voice> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 Widzę cie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 Kiedy zobaczysz co napisałeś do dziewczyny pod wpływem %%% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 Mam na ciebie oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 Jaki piękny dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Listopad 5, 2015 Share Napisano Listopad 5, 2015 Czemu mnie budzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się