Świeży rekrut Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 (edytowany) Cień spowił moje ciało. Kryształ nieboskłonu zalśnił mi w oczach, a fiolet zagościł ma głowie. Uświadom to sobie, sobie, że jestem prawdą o Tobie. [Edytowany!] Edytowano Kwiecień 4, 2017 przez Świeży rekrut 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Nie uciekaj ! I tak zaraz cię dogonię ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 (edytowany) SZOK!!! IMIGRANT WDARŁ SIĘ DO DOMU I OPRÓŻNIŁ LODÓWKĘ! Jesteśmy na miejscu zbrodni. Zaraz porozmawiamy ze świadkami zdarzenia: - Droga pani lodówko, gdzie jest włamywacz? - W zamrażalce. Prędko nie wyjdzie. Edytowano Kwiecień 4, 2017 przez Świeży rekrut 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 dla mnie bitwa pod Tobrukiem to przedszkole, a lis pustyni jest pedagogiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 No widzisz nie trzeba było się wymądrzać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 A może tak, by w końcu przerwać z okaleczaniem? Taaaa! Dobra... Zaczynamy profesjonalne zabijanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Wezwijcie kucharza, potrzeba posiłków! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Teraz to można poczuć wiatr we włosach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nie woidać mnie? Ok, Cień mnie zasłoni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 nie wiesz co to wonderbolts?... w takim razie zdzielę Cie deskorolką w głowę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Clestia miała rację. Te kwiatki naprawdę działają na cerę i oczy i mózg. Żyć i wiecznie ćpać! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Ładne ząbki co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Tylko cię chapsnę ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 To uczucie, kiedy ziomale Cię wkręcają, że to dla beki to zdjęcie, a później trafia ono do dowodu i księżniczki się z Ciebie śmieją. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Dziś mam naprawdę dobry dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nadajemy na żywo z wielkiej wojny fandomowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Thug Live 20% więcej życia i lansu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Stać, szycha idzie, stać bo strzelam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 parkur to mój żywioł 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Ze mną nie pójdzie ci tak łatwo... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Jak poczłapiesz ze mną do baru to postawię ci drinka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Ty wiesz, że ciebie kocham najbardziej, Spike! (ale wciąż jak przyjaciela) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 - Sprawa wygląda prosto, dzieciaku, przynosisz obiecane trzysta baniek i rodzice na drugi dzień nie znajdują syna w swojej skorupie tylko dziesięć tysięcy mil wodnych dalej w jakiejś rafie koralowej z wąsami i podrobioną legitymacją z meksykańskimi danymi - Ja tylko... - Dajesz drugie trzysta baniek i pedro znika z naszego świata na zawsze - Właściwie to chciałam tylko zamówić drinka... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Ehhh... Wstawanie o szóstej trzydzieści mnie wykończy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Cień spowija moje ciało... widać mnie czy nie widać? Chyba nie widać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się