Ohmowe Ciastko Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Dobrze.... ale nie mam drutów. Ani włóczki. Ani umiejętności w ich używaniu. Ani weny. Ani chęci. Ani niczego. Poproszę o ciastko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Mama wszystkie zjadła Przedłuż mi weekend Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Ok, nie obudzę cię do szkoły. Zdezintegruj "Czesław Śpiewa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Sorry nie znam gościa Przyjedź do mnie na wigilię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Nie ufam poddanym Luny. Idź zabić karpia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Już po operacji Zaufaj fanom Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Jestem po stronie Sombry. Połknij pinezkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Nie jestem głodny przed chwilą jadłem gwoździe na mleku, Zjedz to co ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Wolę śrubki na coli. Zamów mi pizzę z chlebem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Na zakwasie czy nie? A ciemny czy jasny? Zostań pilotem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Już to zrobiłam w GTA. Kup mi GTA 5 na PC, nie obchodzi mnie, że jest 1992 rok, bo prostu kup mi i już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Wybacz mi nie żyję XD Kup mi de elder skrols jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 czekaj szukam nożyczek daj mi pod choinkę wszystkie postacie z HTF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Zaraz Przynieś mi czypsy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Nie bo gram w spelunky kup mi czapeczke mikołaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Ukradnij od niego... Idź uwięź Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Mrrah! Przybyłam tu nabić działowi 1700 posta, a nie spełniać twoje zachcianki. Kup mi jednorożca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Oj, nie da rady, ostatni jednorożec został wykupiony dwa dni temu, dostawa nowych będzie po nowym roku Urządź dla mnie mega zajedwabistą imprezę sylwestrową xd (bo mi sie nie chce, a już pozapraszałem gości) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Skończyła się wódka... Przebież sie w cosplay Leviego. Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Nie stać mnie na artykuły Cosplayowe, a szyc mi się nie chce. Obejrzyj One Piece w jeden wieczór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Powstrzymaj sie od zjedzenia pizzy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Spoko, nie przyniosę ci jej, nie będę traciła na ciebie swojego cennego czasu. Kup mi różowo-niebieską perukę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Jestem daltonistką Zaśpiewaj mi jakąś piosenkę t.A.T.u po rosyjsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Wolisz nie słuchać jak śpiewam po Rosyjsku, uwierz mi~ Zagraj w niekończonego się lol'a niszcząc sobie żywot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrysalisLove Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Nie. Może dlatego że nie gram w LOL'a. Pobij rekord Guinessa ! Jakikolwiek ! A potem mów że to ja to zrobiłam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts