Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Wybacz, nie umiem kłamać, aż tak gorzko . Namaluj dla mnie EmoShy, a potem zmaż Emo styl, ale tak by Fs była bez skazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Ja wydaje hajs na gry, a nie na jakieś durne gumki! Kup mi tęcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Dobra, daj aby parę zł. ta żyrafę, jeśli chcesz prosto od żyrafy, albo od razu daj na Scitelsy (czy jakoś tak) Narysuj i potargaj Princess Celestię na jej oczach, krzycz do tego ,,Ahoma tio! Ahoma tio!" (nie, to słowo nie ma znaczenia, ale dziwnie brzmi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Jej włosów się nie targa, plebsie Zjedz cegłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Wybacz, jestem na diecie. Zatańcz hip hop w ubraniu dresa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Ja mam tańczyć? A wpie***l chcesz? Poucz się ze mną Szwedzkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) Rozwaliłam wszystkie samoloty. OPIEKUJ SIĘ MOIM BRATEM 1DZIEŃ. Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Little Dashie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Niestety, nie znam cię. Bądź drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Za ładna jestem. Nie graj na kompie przez godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) Sorry, już jestem lodówką. Ja nigdy nie gram na komputerze Pojedź ze mną do Danii Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Mówiłam, rozwaliłam samoloty. Zjedz siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Nie umiem się zdecydować od czego zacząć. ( U mnie decyzje to koszmar ) Zmień sobie kolor tęczówek na jasne bordo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Mam niedokrwistość... Zmień nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Jesli uśmiecha ci się Syrenka Gorgon to proszę. Uratuj świat,a przynajmniej mnie od wszelkiego złą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 od wszelkiego złą? to jakiś obojniak, że piszesz w obu rodzajach? Albo mam uratować ciebie złą od wszelkiego zła? Jesteś dziewczyną? No nie ważne, nie bo cie nie lubię. proste od wszelkiego złą. Doładuj sobie 100 zł. na konto, a później spuść w toalecie. (nie wiem jak to zrobisz, ale zrób) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Nie mam tyle ;-; Pojedź ze mną do Norwegii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Sorry, nie mam kasy, kupiłam sobie bazooke. Pewnie mi nie wierzysz, więc za to rozwale wszystkie samoloty na świecie Napisz tekst do muzy vocaloidów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Dziwnie mi się nie chce, czekaj a jednak! E..jednak nie. ;\ Idź pozbierać grzyby na drzewach i zjedz je na kolacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nigdy nie widziałam grzybów. Idź do szkoły w wolne dni. <mwahaha > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Sory, nie mam kluczy do bramy i klas Kup mi pączka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie mam hajsu. Daj mi koronę króla Sombry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Złomiarze już ją wzięli. Zmień swój ubiór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie mam innych ciuchów. Zabij człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Mam zacząć od ciebie? Upoluj kapibarę, ale na żywo i mi ją daj a ja przekaże ją do ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Nie, bo jestem leniwy, zły, zdesperowany, wredny i trzeźwy. Rozpyl gdzieś cyjanowodór. Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts