Insomnia Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 Nie mam takich długich łapek D: Zjedz swoją stopę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Niestety, mam uczulenie na stopy. Ożeń się ze swoim telefonem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Nie mam telefonu Umyj mnie gąbeczką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Nie znam cię i nie wiem gdzie mieszkasz. Naucz się za mnie do matury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Nie mogę muszę wysadzić USA i zastąpić wolne miejsce zbędnymi gruszkami wysadż swoją głowę za mnie i kopsnij mi po chipsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Wybacz, nie stać mnie ;_; Odpracuj za mnie wszystkie lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Niestety, muszę odzyskać od koleżanki mange Hetali Kup mi koszulkę z htf! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Nie, bo sama chcę mieć taką. Napraw mi Iphona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Niestety nie umiem. Daj mi jakąś mangę na jutrzejsze Mikołajki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Chyba nie lubisz madoki. Pocałuj kanapkę z jajkiem, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDashie Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Mam uczulenie na jajka Zaproś Hitlera z grobu na miłą i przyjemną herbatkę i daj mu prezent z okazji Mikołajek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Obiecałem mojej marynarce, że tego dnia polecę z nią na dyskotekę, więc nie mogę tego zrobić Kup mi blindbaga na Mikołajki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Niestety, już za późno. Zmień nick! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Nie mogę nie mam klawiatury Kup mi klawiaturę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Nie mam pieniędzy. Masz stówę? To mi ją daj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 nie mam zrób mi kakao Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Aktualnie nie mam czasu. Znadź mi czas i zrób coś za mnie. Hot doga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Gorące psy są niezdrowe Choć do mnie i mnie przytul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Ja kłuję. Kup mi kota! Ps. I tak już zrobiłam sobie hot doga. Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dobra ale ty kastruj. Przytul ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Niestety, ale ona ma już kogoś innego Biegiem na pole minowe!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Tu niema żadnego pola minowego, coś Ci się pomyliło. Uwiedź kota Amanda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 nie mam czasu na uwodzenia, śpieszę się do uwodzenia królików! Daj mi Margaja :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Niestety, ale nie prowadzimy nielegalnego importu zwierząt. Kup mi czołg http://www.milweb.net/webvert/70182 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Nie wiem skąd go wziąć. Kup mi zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts