solaris Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Narzędzie zbrodni: Żelazny przedmiot Wszystko fajnie, tylko było już pisane, że to nie jest ani lina, ani nic z materiału, ani drut czy garota, ani nic metalowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Wszystko fajnie, tylko było już pisane, że to nie jest ani lina, ani nic z materiału, ani drut czy garota, ani nic metalowego O sorki znowu się zamyśliłem i wpisałem nie to co chciałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Jeżeli mały przedmiot, niby broń egzotyczna (było, jestem pewny że było wspomniane), to może to... Shuriken? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Nic metalowego -.-' Czy Pinkamena będzie usiłowała wepchnąć Trixie coś do gardła, żeby tamta się udusiła? Nie wiem, żywą ośmiornicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Fragin patrz na przyczynę zgonu. Czy ta broń jest zrobiona z lekkiego materiału np. płótno, tkanina? Pilnuj ortografii i interpunkcji. ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Czy Pinkamena użyje peleryny Trixie do uduszenia jej? Nope. czy pinkamen uzyje drobnego przedmiotu kującego do zabicia trixy? Nope. Czy Pinkamena ukryje gaz w grzywie? Czy Pinkamena ubierze się do zabójstwa? Nope & nope. Czy pinkamena ją zadźga :>? Czy pinkamena ma planowany bicz :>? Nope & nope. Było już mówione, że udusi . Czy Pinkamena użyje jakiegoś drutu? Nope, było chyba. czy Pinkamena użyje torebki plastikowej? Nope. Czy Pinkacz ją udusi plastikową (czy z innego tworzywa sztucznego) linką od skakanki? YUP! Należy Ci się cydr! xD Czy Pinkamena przed zabójstwem coś powie, w stylu " Jestem Czasem, a twój już sie skończył " ? Nie wiem xD. Dalsze pytania mogę chyba pozostawić bez odpowiedzi, bo narzędzie zbrodni o które pytacie wyszło już na jaw - jest to skakanka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Czy Trixie zrobiła coś Kąciku kostki cukru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 czy trixi skrzywdzi kogos z jej otoczenia?(mam namśli psychicznie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlzzbrx6ZIz0LkJmEftIryj6Z2i2sYwu1pfSvXlhOjNR5cDQQe-A Czy zrobi to tym sposobem ale bez innych poniaczów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Ofiara zbrodni - Trixie Narzędzie/narzędzia - Skakanka Miejsce zbrodni - Canterlot Planowany czas zabójstwa ( Pora dnia + ew. okoliczniści ( np. "w czasie imprezy" )) - Przerwa między występem Trixie Motyw - Zemsta za wyśmiewanie się na Pinkie i Rodzaj zabójstwa - Uduszenie Dostanę jakiś punkt? I chyba argumentów nie muszę podawać skoro już są podane w pytaniach/odpowiedziach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 to co już powstrzymaliśmy Pinkaminę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Ofiara zbrodni - Trixie Narzędzie/narzędzia - Skakanka Miejsce zbrodni - Canterlot Planowany czas zabójstwa ( Pora dnia + ew. okoliczniści ( np. "w czasie imprezy" )) - Przerwa między występem Trixie Motyw - Zemsta za wyśmiewanie się na Pinkie i Rodzaj zabójstwa - Uduszenie Jeśli pozwolisz rozwine Ofiara zbrodni - Trixie Narzędzie/narzędzia - Skakanka Miejsce zbrodni - Rynek w Canterlot Planowany czas zabójstwa - Noc, podczas przerwy występu Trixie Motyw - Zemsta za wyśmiewanie się na Pinkie Rodzaj zabójstwa - Uduszenie (szybki zgon) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 7, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Macie większość potrzebnych informacji, choć brakuje Wam jeszcze czegoś . Ale to jeszcze nie koniec, co z tego, że wiem co chce zrobić, skoro nie wiem do końca jak? Muszę znać jej plan! Tak więc Waszym zadaniem teraz jest na podstawie informacji, które zgromadziliście rozgryźć jej plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Nie można jej po prostu związać i wrzucić do piwnicy na czas występu Trixie? To Pinkamena... Gdy się na coś uprze nie da się jej zatrzymać... Jakoś by się uwolniła i dopięła swego. Muszę przewidzieć każdy jej krok i mu zapobiec, potrzebuję odpowiedzi na wszystko, czym może mi przeszkodzić w zatrzymaniu jej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Są dwie opcje: 1 Przerwać wszystkie występy Trixie 2 Wynająć ochronę dla Trixie Nie można dopuścić by Pinkamena ją zabiła, czyli nie można puścić Trixie samej na przerwę lub najlepiej dać jej na cały występ ochroniarzy. A Pinkameny jest prosty: - Pójść na występ Trixie - W czasie przerwy wejść za kulisy - Zabić ją skakanką - Wyjść jakby nigdy nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Aby zapobiec morderstwu- Ostrzec Trixie o planie Pinkameny i zmusić ją do ukrycia się na pewien czas. Plan Pinkameny- dostać się do Canterlotu, zaczekać na noc podczas której Trixie zrobi swój występ na rynku, poczekać aż zrobi przerwę i podczas przerwy udusić ją skakanką jak najszybciej. Po zabójstwie wycofać się nie zauważona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Wysłać Trixie far away... Zniszczyć wszystkie skakanki w Equestrii... Związać, zamurować, schować, pozbawić orientacji, wysłać na wygnanie, zamknąć ją w celi tam gdzie się ją wygnało i ustawić straż przy Pinkamenie, na czas występów Trixie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 wystarczy żeby niebyło wystempy w canterlocie i cały pan się nie uda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dash :D Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Czy ofiara jest najszybsza w miasteczku ? :rdderp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 @up przecież już jasne jest ze ofiara to trixy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Odwołać występ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Gdzieś wcześniej może już o tym było, ale... Czy Pinkamena przyniesie skakankę ze sobą, czy narzędzie zbrodni będzie już tam czekało? Pinkamena będzie ukrywała się za kulisami, gdy Trixie wróci ze sceny, czy też wejdzie tam, gdy Trixie już tam będzie? Jeżeli Pinkamena wejdzie tam później, to czy pod pretekstem złożenia gratulacji? Czy Pinkamena będzie musiała poradzić sobie ze strażnikami? Uff... trochę tego dużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 @up stawiam na to ze przyniesie bo niby po co trixy skakanka hmm lepsze pytanie to gdzie ona miała by się tam ukryć nie wzbudzając podejrzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 No po prostu nie robić przerwy w występie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Gdzieś wcześniej może już o tym było, ale... Czy Pinkamena przyniesie skakankę ze sobą, czy narzędzie zbrodni będzie już tam czekało? Pinkamena będzie ukrywała się za kulisami, gdy Trixie wróci ze sceny, czy też wejdzie tam, gdy Trixie już tam będzie? Jeżeli Pinkamena wejdzie tam później, to czy pod pretekstem złożenia gratulacji? Czy Pinkamena będzie musiała poradzić sobie ze strażnikami? Uff... trochę tego dużo Tylko na ostatnie pytanie będzie odpowiedź gdyż to miały być pytania na które można odpowiedzieć TAK bądź NIE... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts