AppleDash Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Natchnęło mnie na Vinyl ;3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Yay! Vinyl! Yay świetna! Yay...dlaczemu ona nie ma rogu ? xD Pomijając fakt, że stała się kucykiem ziemskim to powiem ci, że to jeden z najlepszych obrazków twojego autorstwa jakie widziałam ! minus... - Czemu nie rysujesz tych wspaniałych nozdrzy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Yay! Vinyl! Yay świetna! Yay...dlaczemu ona nie ma rogu ? xD Pomijając fakt, że stała się kucykiem ziemskim to powiem ci, że to jeden z najlepszych obrazków twojego autorstwa jakie widziałam ! minus... - Czemu nie rysujesz tych wspaniałych nozdrzy ? Fakt. Sorki. Jestem nieprzytomna ( 6 h wysiłku fizycznego to dla mnie za dużo ) Ojejku dziękuję Nie wiem... Cały czas kombinuję xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Przy DJ Pon-3 poza brakiem rogu o którym już wspomniano i drobnym wychodzeniem z kolorami za linie naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Masz naprawdę ciekawy styl rysowania, który bardzo miło się ogląda, cieniowanie także bez zarzutu. Także życzę powodzenia przy kolejnych pracach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 (edytowany) Przy DJ Pon-3 poza brakiem rogu o którym już wspomniano i drobnym wychodzeniem z kolorami za linie naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Masz naprawdę ciekawy styl rysowania, który bardzo miło się ogląda, cieniowanie także bez zarzutu. Także życzę powodzenia przy kolejnych pracach Ojeju... Dziękuję. Robiłam troszkę na szybko, więc wyjechałam w niektórych miejscach. Cieszę się, że moje rysunki Ci się podobają. I bardzo dziękuję Nowy avek: Edytowano Marzec 14, 2014 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Najnowszy rysek dla Skoda Octavia De Lya: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Let me love u, to jest wspaniałe, uwielbiam te refleksy >3< DANKE SZYYYN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Let me love u, to jest wspaniałe, uwielbiam te refleksy >3< DANKE SZYYYN Cieszę się, że Ci się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Powracam z PANDĄ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Pierwszy od dawna rysunek dla mnie: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) Nie wiem czemu, ale tutaj denerwują mnie tylne nogi i ten mały ogon. Ta chuda szyjka. wszystko z przodu szczupłe i rozciągnięte, a z tyłu otyłe "taka dziwna dieta" ale po za tym to i tak podziwiam , bo lepiej nie umiem No i skrzydełka jak dla mnie za daleko odleciały. Edytowano Maj 10, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Nie wiem czemu, ale tutaj denerwują mnie tylne nogi i ten mały ogon. Ta chuda szyjka. wszystko z przodu szczupłe i rozciągnięte, a z tyłu otyłe "taka dziwna dieta" ale po za tym to i tak podziwiam , bo lepiej nie umiem No i skrzydełka jak dla mnie za daleko odleciały. Nie wiem czemu tak wyszło. Dawno nie rysowałam. Umiesz lepiej, nie kłam. Ech... Skrzydła, moja zmora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Tak wiem. Powinnam robić zamówienia, ale tak bardzo chciałam nowy avek. Efekt: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 No właśnie kiedy kolejne prace z zamówień .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 (edytowany) No właśnie kiedy kolejne prace z zamówień .-. Wszystko w swoim czasie. Przypominam, że zamówienia robię z własnej woli i za darmo. Pośpieszanie zniechęca mnie do pracy, a wena napada mnie w niespodziewanych momentach ( np. 23, 8 itp. ) i nie zawsze chce mi się wtedy spełniać zamówienia ( wolę narysować np. psa ). Także proszę o cierpliwość i nie spamienie w niewłaściwym temacie. Tutaj oczekuję wytykania błędów w rysunkach, a w temacie w dziale requestów przyjmuję wszelki skargi. Avek dla Zebra. Edytowano Maj 17, 2014 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Dla Ryś Raindrops: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Moja część AT z Beretem ( mam nadzieję, że Ci się spodoba Kochana ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Moja część AT z Beretem ( mam nadzieję, że Ci się spodoba Kochana ) Jejunciu! Jakie to jest BOSKIE! Ja naprawdę bardzo ci dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Jejunciu! Jakie to jest BOSKIE! Ja naprawdę bardzo ci dziękuję! Wiesz... to jest bardzo proste.. Gil: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Postanowiłam zrobić moją ostateczną OC'kę. W ten sposób powstała: Lemon Song Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Według mnie Twoja najlepsza praca Masz świetna kreskę! Nie zastanawiałaś się kiedyś nad zrobieniem komiksu? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Według mnie Twoja najlepsza praca Masz świetna kreskę! Nie zastanawiałaś się kiedyś nad zrobieniem komiksu? :3 Ojeju, dziękuję Ci bardzo Szczerze mówiąc to nie. Nie wiem czy ktoś chciałby czytać coś takiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Szczerze mówiąc to nie. Nie wiem czy ktoś chciałby czytać coś takiego... Na pewno jedno ciekawskie ptaszysko by zajrzało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Na pewno jedno ciekawskie ptaszysko by zajrzało! Jak przyjdzie mi jakiś pomysł ( albo ktoś mi jakiś podrzuci ) to zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Kolejna LS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się