Siper Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 W tym temacie prosimy o zgłaszanie wszelkich błędów znalezionych w serwisie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Hm, nie wiem czy to błąd czy efekt zamierzony, w każdym razie jest niegrozny ale mnie troszke razi w oczy. Gdy zmienia sie layout forum na nocny, zaznaczany tekst jest lekko rozmyty, co czasem lekko irytuje Chyba że to tylko u mnie tak jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 U mnie tego nie ma, a przynajmniej nie zwróciłem uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Jakiej przeglądarki używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Uzywam FireFoxa. Gdy zmieni sie layout, zrobie screena i pokaze wam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Może dlatego, że każdy tekst posiada cień 1px bez przesunięcia, czyli wychodzi, że to obwód tekstu 1px. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 http://mlppolska.pl/index.php?setnight <- wejdź i zrób screena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Po włączeniu i wyłączeniu przycisku "Spoiler", napis na nim się krzaczy: http://puu.sh/xIMH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Prosze, o to screen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Wina przeglądarki, albo musiałeś coś poprzestawiać, bo na IE, Operze i Google Chromie takie coś nie występuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Racja, sprawdziłem teraz, na innych przeglądarkach tego nie ma. Jednak ja zostane przy FF, polubilem ta najbardziej Jakos przeżyję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 To samo na Chrome: http://puu.sh/xIQ5 Any ideas why? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Co do podświetlania wina przeglądarki, używam firefoxa i też tak mam. A spoilery u mnie normalne są. Coś z kompem musisz mieć Nik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Aha, jak już jesteśmy przy spoilerach. Moje spoilery NIGDY nie działają. Nie wiem, dlaczego. Robię oczywiście Treść. I nic. Używam Chrome. Słyszałem też inne osoby, narzekające na to. Jakieś rady? O, teraz działa. Ale kiedy próbowałem dać obrazki w spoilerach, nie dawało rady. Edit: OK, skoro tak mówicie. Nie, używam nowego stylu, jakżeby inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Spoilery się krzaczą, bo są polskie znaki w nich. Coś z tym później zrobię. @up Używasz zapewne starego stylu forum, na którym one nie działają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Kodowanie w spoilerach poprawione Jak nie działa to cache przeglądarki odświeżyć. // Edit Naprawiłem też spoilery w starym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 A "Ogłoszenia parafialne" to chyba mają ten obwód, bo mam chroma i się rozmazują, a reszta nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 No to teraz czas na błąd w PHP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Wyłączyłem jeden plugin i to przez to xD Już powinno być normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 W 'Kto jest online', kiedy ktoś znajduje się w 'Nieznanej Lokacji', link do niej prowadzi na stronę http://mlppolska.pl/newtopicthreads.php? . Trochę średnio estetyczna. Więc proponował bym albo usunąć hiperłącze, albo ustawić stronę błędu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 W 'Kto jest online', kiedy ktoś znajduje się w 'Nieznanej Lokacji', link do niej prowadzi na stronę http://mlppolska.pl/newtopicthreads.php? . Trochę średnio estetyczna. Więc proponował bym albo usunąć hiperłącze, albo ustawić stronę błędu. Ten błąd był zgłaszany już xx razy, po uporaniu się z bardziej uciążliwymi sprawami, weźmiemy się za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Czemu mam w profilu napisane 6 postów? Powinno być 18 (łącznie z tym). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Czemu mam w profilu napisane 6 postów? Powinno być 18 (łącznie z tym). Ponieważ posty w dziale offtopic (Wymiar Discorda) nie są naliczane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Zapewne wiecie co tutaj napiszę? Jeśli nie to zobaczcie: Dlaczego chat nie działa?! Weźcie to naprawcie. Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts