Tokusa Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Jak można zauważyć- nazywają mnie Tokusą (i to właściwie wszędzie. Czasem (np. na youtube) można zobaczyć mnie pod nickiem "Tokusa Shirosaki" bądź "TokusaShi", ale prawdziwym imieniem jest Katarzyna. Urodzona 20 września 1992 roku, czyli liczę sobie delikatnie ponad 21 lat. Kucami (konkretniej generacją IV) zaczęłam się interesować mniej więcej po zakończeniu pierwszego sezonu, wcześniej tylko zerkałam nafanarty i gify z średnim zainteresowaniem, myśląc sobie "no ok, kolorowe kucyki. Fajnie". I walnijcie mnie przez to w łeb. Jak zaczęłam, tak zostałam. Wsiąkło mnie w serię strasznie. Chociaż nie na tyle, żeby zawalać pokój figurkami itd. Jakbym miała fundusze to czemu nie, ale że brak... Ahem. Z miejsca bardzo polubiłam Twilight, chociaż nie przeczę- moje ulubione miejsca zajmują Luna, Rainbow Dash i Applejack, dokładnie w tej kolejności. Ubóstwiam jednak Discorda i ubóstwiać będę. Zawsze interesowała mnie kwestia grzywy Celestii. Czy ona naprawdę w przeszłości była różowa? Jeśli tak, to kiedy dokładnie zmieniła kolor i dlaczego? Jeśli nie, to po kiego grzyba w tej książce Twilight Celestia miała różową grzywę? No. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Że też cię tutaj przywiało. Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Yaay, witaj, Katarzyno, ubóstwiająca Discorda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Mogę, to się przywitam. Dobry dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) A żeś trafiła z momentem. Radzę uważać i przestrzegać regulaminu. Obecnie robią nagonkę. Ale łap , skoroś już pełnoletnia. Za to chyba warna nie dają . Edytowano Grudzień 11, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Ciastku - tu nie ma się o co bać, akurat wiem, że nasza nowa koleżanka na przestrzeganiu regulaminu się zna lepiej niż przeciętny użytkownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 No to witam~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Witaj! Masz tutaj Baw się dobrze, a Inkwizycji się nie bój - nie gryzą. I chyba cię polubili xD BTW Ładny avatar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Lubisz rysie, kapibary i/ lub ślimaczki? Pozdrawiam. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tokusa Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Dziękuję za ciepłe przywitanie ^^ @Gandzia - inkwizycja akurat mi się dobrze kojarzy xD co do avatara to dziękować. Sama obrabiałam, ale obrazek można znaleźć na zerochan. @Ryś Raindrops - przeciwko rysiom i kapibarom nic nie mam, kochane zwierzęta! A co do ślimaków, to mój jeden znajomy panicznie się ich boi, więc czasem służą jako broń słowną. No bo przecie tak okrutna by rzucać w niego ślimakami to nie jestem... Chyba... @Zegarmistrz - Mnie wszędzie przywieje XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Pochwalony :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Wow, nie spodziewałem się, że w fandomie znajdzie się dziewczyna będąca moją rówieśniczką. Owszem, znam dziewczyny starsze, ale to pojedyncze przypadki, większość jest młodsza, a rówieśnicy się nie spodziewałem. Spóźnione, bo zazwyczaj nie zaglądam do tego działu, ale witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Hmm, jak to mówią lepiej późno niż później Co by off-topu nie robić, to też witam rówieśniczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się