Mrs.Octavia Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Rysiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Widzę, że wszyscy tak samo myślimy. Szczera prawda moja droga, a kto przygarnie rysia? JA! Nie bo ryś Raindrops, opiekuj się dobrze tym skarbem, tak jak Stefanem, może się polubią? Albo rysiu polubi kapibarę... w smaku A... Jak ty możesz takie rzeczy na głos... Teraz zajmiemy się szukaniem domku dla..dla..dla... Manuali! Chodzi ci o tę... Grubaski, tłuścioszki, puciaśne są. Zgodzę się, jeśli pokażesz mi zdjęcie. Proszę o to piękne... TO nie to zdjęcie! To nie to! y... to chyba to. Ale ten jest mały, daj dorosłego Ale dorosłe to nie małe kluseczki z błyszczącymi oczkami.. D-O-R-O-S-Ł-E Good.. good.. proszę : Wybrałam fajne zdjęcie i nadal jest słodki jako kluska! Podoba mi się. Co nie? Poszukajmy kogoś dla niego! O tak! Edytowano Grudzień 12, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 One mi przypominają Neko!Rosję... Whatever, Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Skoda Octavia (?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Ryś będzie opiekował się rysiem, ależ zabawnie. Octavia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Skodzia! Mężu, no popatrz tylko! Już drugi, puchaty dywanik znajdzie się w naszym domciu Edytowano Grudzień 12, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Skodzia Octavia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 NekoRosja? Rzeczywiście. I zgadzam się, Tavi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Mam nadzieję, że Skoda Octavia dobrze zajmie się kociakami Tym razem domu szuka tygrys. O tygrysach dużo wiem, nie musisz tłumaczyć. Kto dostanie tygryska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 ja chcę XdarionX bo garen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Głosuję na użytkownika Ihnes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Tygrysa niech dostanie Aoba, bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Na razie na prawdę nie wiadomo do kogo pojedzie pójdzie koteczek.. :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Ihnes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Ihnes, bo toże pasiasty jak więzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ihnes, bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ihnes, bo nie muszę być oryginalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ihnes opiekuj się tygryskiem co my tu mamy.. hm.. Żbik! do kogo trafi ten kociak/? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Żbik, uwielbiam żbiki. Ale niech dostanie go WilkU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Nie! Wilku wilka. Żbik dla Swahili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Chciałam tylko poinformować, że jest dużo dzikich kotów, ale nie znam wszystkich ras, wiec jak się skończą możliwe, że będą domowe rasy ^^ Jeśli znacie jeszcze 5 innych dzikich, to możecie napisać mi na pw. ale minimum 5 macie napisać. Bo 3 jeszcze kojarzę tylko, będę musiała w necie chyba więcej poszukać. No nie ważne. Nadal czekamy na opiekuna Żbika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 9, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2014 (edytowany) Po nieco dłuższej nieobecności uznałam, że skoro są tylko dwa głosy, a w jednym są podane dwie osoby, natomiast w drugim jest jedna z tych dwóch osób. To żbika dostaje.. Swahili Szkoda, że tak mało głosów, do następnej rundy przygotowuje się... Puma czarna! - Teraz moja robota! Zdjęcia! Patrzcie jakie genialne - I tapeta z tym pięknym kotkiem, dla chętnych. Edytowano Styczeń 9, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Heh. Czarna pantera (szkoda że nie różowa) po namyśle długim jak nie wiem co zdecydowałem iż tego koteła dostanie. PlaguePony (bo czemu by nie ). Mam tylko nadzieje że nikt nie wpadnie na pomysł dania kota mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Plague Pony oczywiście (sheeple power!). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Nie będę oryginalna- Plague Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts