Panda Hippis Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ot ożywiamy dział ^^ To ode mnie. Mam nadzieję, że się nie powtórzyłem.. A teraz trochę gadania.. Dawajcie swoje arty! Pochwalcie się swoimi rysunkami z naszą ukochaną Farmerką! Nieważne jakie są, ważne, że przy tworzeniu ich się staraliście! Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 świetnie zrobiony ogon ciekawy pomysł AJ jest słodziutka jako przytulanka ta mina mówi wszystko Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Zawsze wrzucam do galerii Luny, ale raz dla wyjątku gdzie indziej nie zaszkodzi Widocznie nie przeszło jej to od dzieciństwa XD Zabijamy uśmiechem Bardzo fajne Czyżby Dicord ją znowu opanował, że taka szara ;> Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 @MacTavish- Tym pierwszym to mnie rozwaliłeś Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Mnie zastanawia, gdzie ona chowa to lasso na tym gifie Ile bym dał za taką koszulkę Tu była powtórka, ale...znikła Tu też ~Moonlight Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Zasilę nieco arty o AJ Siostrzany art :3 Bardzo dobra jakościowo tapeta: Jak czułaby się AJ opuszczając farmę :( Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 No i dzisiaj kilka kolejnych :3 Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Wiem, że jetem nienormalny, aby jeszcze siedzieć, ale jest weekend wkońcu, więc trzeba mieć zaciesz, jak na tym arcie I znowu FUCK IT! TO ja sięzmywam już Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Zastanawialiście się kiedyś jak AJ się czesze? I na koniec. Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Jedi Applejack Applejack serious face : Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Dzisiaj znalazłem więcej niż zwykle ;P Na początku zarzucę gifem z grubej rury To taką otrzyma zbroję AJ w ... (jeszcze tylko 20 dni ) Jeszcze troszeczkę Ładny art - idealnie pasuje jako avatar To już bardziej na tapetę, ale też ładne POWTÓRKA ~Moon Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Dwie propozycje jak wyglądałaby AJ gdyby nie zobaczyła sonic rainboom i nie wróciła na farmę. A teraz relaks po pracy: daaaaaaaw Czy te oczy mogą kłamać ? Link do komentarza
lurasidone Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 To jest śliczne: Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 pakiet gifów z AJ: słodkich snów every day i'm shufflin Orly? Nooooo! dat spojrzenie I na koniec świetny pomysł: Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Świetne te gify, a drugi to chyba Apple Jackson XD Coś na sygnaturkę What Scouter Say about Her Cuteness level? Aby ludzie mogli tłumaczyć się artem, jeśli chodzi o reposty XD Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Trochę warhammera nikomu nie zaszkodzi:D Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Pytanie za 100 punktów - co ma wspólnego ten art do dzisiaj obecnego regenta AJ ;>? Świetny art: Aj ze swoim elementem garmonii: Hush now, Quiet now. Link do komentarza
Aziz Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Rzucę, tylko mi się favy kończą... Za mało epickich artów jest... Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Kwiaty we włosach potargał wiatr XD SWAG Crazy AJ Sweet Nieśmiało: Brawa dla wszystkich, którzy udzielają się w dziale AJ Link do komentarza
El Sadzonka Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Odrobina AJ wyszperanej w Internecie. Mam nadzieję, ze niczego nie powtórzę "Podejdź no do płota, jako i ja podchodzę" Ta flinta to na zające czy adoratorów Applebloom? Nie mam kompletnie pojęcia, o co ci chodzi AJ... To chyba będzie pierwsza rzecz związana z MLP, na którą wydam jakiekolwiek pieniądze. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Moje serce.... nie wytrzymam... Appledash OTP i koniec! Kup mi kto taką poduszkę... Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Applebuck Apple Juice : Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 I coś przed snem dam od siebie Dat portret: Dobra tapetka: A teraz mogę iść spać Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 A ja zaserwuję tu 2 Crossovery z AJ Aj jako śmierć ze świata Dysku Aj jako Boromir z WP (moim zdaniem AJ bardziej pasowałaby na Gimliego) Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Wszystkie arty są świetne, dziękuje wam za aktywność w galerii naszej farmerki Puszek ! to jest BOSKIE! Wygląda tak bezbronnie kiedy śpi oooooooooooo jakie słodziutkie ! Link do komentarza
Recommended Posts