BB_RedFox Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Cześć! Jestem tu nowa.Tak jak wy lubię my little pony. Moje ulubione kucyki to: -Bon Bon- do której dopasowany jest mój charakter , -Rainbow Dash, -Lyra, - i tak ogólnie wszystkie lubie , ale te trzy chyba najbardziej I muszę wam przyznać , że nie za bardzo wiem coś o mlp, znam tylko te podstawowe kucyki Apple Jack .. itd.Znam jeszcze kilka innych. Wiem , że na tym forum sie dużo więcej dowiem . No.. bla,bla bla... chyba juz przynudzam. Dobra to jeszcze raz wielkie cześć! na powitanie. Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Bon Bon 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Nowa osóbko na forum. Baw się dobrze, przestrzegaj regulaminu i miło spędzaj czas. Zaraz zadam ci kilka pytań Ok. - Ulubione zwierzę? - Ulubiony kolor? - Lubisz mnie? (uwaga Wera ja patrze...) Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) No to witaj w stadzie! Edytowano Styczeń 1, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Cześć, witaj, czołem. Pytania -Jaki jest twój ulubiony zespół? -Ulubiony kolor? -Ulubiony piosenkarz/piosenkarka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Witaj, kolejna osobo z jakże oryginalnym nickiem! Baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze. Na początek masz i . I takie tam pytanka: lubisz kapibary, rysie i/ lub ślimaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Witaj na forum, baw się dobrze łap na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Witaj! Baw się dobrze :3 A grasz w coś?(gry) Uprawiasz jakiś sport? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Cześć! Pozwolisz, że zadam ci parę pytań? 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Lubisz Imagine Dragons? 3. Masz własnego OC'ka? 4. W co grasz? 5. Masz zwierzaka? Ekhm, tovhyba na tyle z mojej strony. Miłej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Przestrzegaj regulaminu i miło spędzaj czas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Ulubione zwierze: pies i wszystkie dzikie koty, ulubiony kolor: fioletowy,lubie cie Cassidy slucham roznej muzyki, mam psa mam swoja OC Storie,najczesciej gram na transformice.com ( polecam!!!),imagine dragos to ja nie wiem co to zagierka XD lubie pilke reczna jesli chodzi o sport. Ulubiony zespol.. hmm... trudno powiedziec a piosenkarka ulubiona Sylwia Grzeszczak:)!!!!! Mam nadzieje , ze bedzie mi tu dobrze! Bo oczywiscie , ze bedzie! Hehe dzieki wam i PS. Jestem na komorce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) Werka, możemy się domyślić po lubie pilke reczna jesli chodzi o sport. Ulubiony zespol.. Niektórych błędach Trzymaj się i odwiedzaj nas częściej. Babeczka na start : lubie cie Cassidy Przecież każdy mnie lubi Ps. super, że jednak weszłaś Bon Bon. Edytowano Styczeń 2, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Siemanko! Gryfnie Cię poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Witaj, nie jedz z dużo kapusty i czcij LongCata a będzie dobrze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Witaj na pokładzie Kilko pytań: Lubisz się wygłupiać? Chciałabyś się przenieść do świata MLP? Lubisz naleśniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Szybkie powitanie jest szybkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 No co chcesz, mnie się nie czepiaj, lepiej późno niż wcale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Witam. Mam nadzieje,że spodoba ci się na naszym forum Kilka pytań: 1. Jak długo będziesz z nami na forum? 2. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 3. Ulubiony kucyk w tle? 4. Ulubiony antagonista? 5. Twilight jako alicorn czy unicorn? 6. Lubisz oglądać filmy? 7. Twój ulubiony sezon MLP? 8. Masz kucykową kolekcję? 9. Jaka jest twoja ulubiona gra? Bądź z nami jak najdłużej na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się