Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Hej,hej, hej krzesło klejem sklej jee combo. Tak więc (haha oszukałem przeznaczenie nie można zaczynać zdania od a więc a ja dałem tak więc!) jako iż ostatnio sobie o tym przypomniałem. Się przywitam. No cóż konto stworzyłem 12 Grudnia 2013 więc nie jest źle. To zaledwie rok spóźnienia (dokładniej licząc od 12 do dziś to 20 dni.) a zatem. Nie opowiem o sobie zbyt wiele poza tym że mam 15 lat (to pisze w profilu) ale jak ktoś chce to może zadać mi pytania (HAHA Ja chyba w bajki wierze. Kogo ja interesuje?) jeżeli będę w stanie to odpowiem. Miłego dnia Kapitan Blazing Heart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Cześć, fajnie że u nas zostaniesz. Miłego dnia i baw się dobrze, i przestrzegaj regulaminu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Witaj, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Cześć. Baw się dobrze. Lubisz kapibary, rysie i/ lub ślimaczki? .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Hejka. Baw się dobrze na forum. - Jaką księżniczkę lubisz najbardziej? - Kogo z Mane 6 lubisz najbardziej? - Którego antagonistę lubisz najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Cześć, dość chaotyczny post, jak z resztą większość moich ale witaj i miłego dnia ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Lubisz kapibary, rysie i/ lub ślimaczki? .-. Kapibary? Wat? Nie miałem styczności z takim stworzeniem. Rysie, to zależy ale jak mniemam od kota który by mnie zjadł wolę trzymać się z daleka. Ślimaczki, jeżeli chodzi o jedzenie to nie, jeżeli chodzi o kształt jedzenia różnie, a jak chodzi o stworzenie to, nie są trochę obrzydliwe. - Jaką księżniczkę lubisz najbardziej? - Kogo z Mane 6 lubisz najbardziej? - Którego antagonistę lubisz najbardziej? Lunę Rarity Discord Miłego, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Tak z ciekawości po co ktokolwiek miał by obserwować temat w którym się witam? Aż tak ciekawy jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Nie, po prostu niektórzy wolą poczekać, aż temat umrze śmiercią naturalną. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Tak jest z większością tematów w tym subforum (Czy jak to się tam nazywa). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Witaj na forum. Chwała Celestii~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Propsy za sygnaturkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj mój rówieśniku! Mam kilka pytań, ponieważ chciałbym poznać bliżej nowych użytkowników najlepszego forum MLP w Polsce. Tak więc (ha! nie można zaczynać zdania od 'więc', lecz można zaczynać od tak. System rozwalony!) chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat muzyki, której słuchasz. Masz jakiegoś zwierzaka? Masz zamiar napisania jakiegoś fanarta? Pozdrawiam i życzę miłego dnia Muzyka to metal i rock. Głównie power metal taki jak Powerwolf albo Dragonforce. Zwierzak? Mam psa. Suczkę husky syberyjskiego imieniem Roxy. Wziąłem ją jeszcze przed bożym narodzeniem ze schroniska. Tu masz jej sweet focie http://danatedmc.deviantart.com/art/Untitled-431072414 A co do napisania fanfica to coś tam koncypuje ale wszystko wydaje mi się jak na razie zbyt sztampowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się