plx Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Odcinek Rarity takes Manehattan zostanie przez mnie zapamiętany głównie dzięki mojemu nowemu ulubionemu kucykowi drugoplanowemu, jakim jest Coco Pommel Fani: 1. plx 2. Harmony 3. Silverka 4. Herudin 5. Wilk Cassidy 6. Myhell 7. Everlong 8. Violett 9. Estelle 10. Airlick Miłościwy 11. Cava. 12. Burning Question 13. Shyness 14. Sir Hugoholic 15. Trahall 16. Księżniczka Luna 12 17. Gość_PervKapitan_* Edytowano Lipiec 2, 2015 przez plx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ja do listy! Od razu ją polubiłam. Jak będę na kompie to wstawie obrazki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Adorable! :3 Jeden z nowszych i ciekawszych charakterów ;3 Trochę artów: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ja! Ja! Ja! Proszę dopisz mnie! Uwielbiam ją!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Adorable! :3 Jeden z nowszych i ciekawszych charakterów ;3 Dodać cię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Proszę o dodanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Z wyglądu coś a la Photo Finish, którą też uwielbiam. Więc mogę prosić o dopis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Odcinka nie widziałem, ale czy tylko mi jej imię kojarzy się z Coco Chanel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 czy tylko mi jej imię kojarzy się z Coco Chanel? Nie tylko tobie. Też od razu o tym pomyślałam. ;-; A, no i tak... odcinka też jeszcze nie widziałam ale jest ładna i podobno ma fajny charakter. :3 Kilka artów. ^^ Zobaczę po oglądnięciu odcinka... może też się dopiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 O dziwo można i proszę mnie dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Myślę, że również można mnie dopisać, bo bardzo bardzo bardzo ją polubiłam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Proszę o dopisanie. Bardzo spodobał mi się ten kucyk, ale oczywiście Celestia ciągle jest na pierwszym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Odcinka nie widziałem, ale czy tylko mi jej imię kojarzy się z Coco Chanel?Oczywistym jest, że taki był zamysł.Proszę o dopisanie na listę, lubię ją, chociaż w sumie nie wiem dlaczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Mnie również możecie dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Cudna postać i dobry przykład dla wszystkich choć jakiś czas była po złej stronie. Nie wiem czemu ale mam w głowie uroczy shipping CocoxThunderlane. Dipisać mnie też! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 (edytowany) Jak dla mnie nie została jeszcze w tym odcinku pokazana dostatecznie, ale stwierdzam, że na pewno jest miłą i uczynną klaczą. Trochę boli, że w tej chwili pewnie mogą powstawać z nią clopy, ale cóż poradzić. Oby pojawiła się w przyszłych odcinkach. Można mnie dopisać. @edit jak na razie znalazłem z nią 3 clopy i 2 obrazki w skarpetach, reszta normalna. Edytowano Styczeń 10, 2014 przez kubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Clopów unikaj ,ale te w skarpetkach wrzucaj xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Kilka artów: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 kilka artów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Ja! Mnie dopisz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Czy mój awatar i sygnatura wystarczą, by mnie dopisać? :3 Ona jest po prostu taka urocza, jej nie da się nie lubić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts