Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 (edytowany) Ja piszę pierwszą literę wybranego przeze mnie użytkownika i ostatnią, oraz jeśli nie jest to najbardziej znany piszę też czy zajmuje się jakimś działem i inne info. Waszym zadaniem jest zgadnąć kto to, a pierwsza prawidłowa odpowiedź zdobywa pkt.! O to pierwsza osoba. chyba Powinno być najłatwiejsze ,,Zaczyna się ona na A, a kończy na N, oraz Lunie, pani nocy służy..." Ps. Przypadkiem zrobiłam dwa takie tematy, ponieważ nacisnęłam dwa razy. Nie martwcie się, tamten drugi już usunęłam . Edytowano Styczeń 10, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Arjen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Syrenka Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Tego to każdy bez problemu skojarzy, Arjeneł. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 No raczej, że Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Tak! właściwa odpowiedź, a teraz coś innego. Będzie łatwe Nie musi być nic więcej niż to, że ma 49 pkt. ostrzeżenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Hayate? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Oczywiście, że nasz Kruk już-nie-avatar-najpotężniejszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Kruczuś...(?!?!?!?!?! D':) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Eyup, wszyscy będziemy go pamiętać, jako Trixie... A teraz kolejny! Znany nam dobrze forumowy Lisek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Mam dylemat, bo jest Lisica-chan i Naali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Mam dylemat, bo jest Lisica-chan i Naali A kto pierwszy był forumowym liskiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Arctic Fox lub Lisica-chan, chociaż Arctic`a już nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Podpowiem, że jej nazwa składa się z dwóch wyrazów i nadal tu gości. Dobrze, dobrze. Chodziło mi o Lisice-chan. A teraz pewna zagadka do rozszyfrowania. ,,Słońcem włada i tytuł Celestii posiada." Bardzo łatwe według mnie. W razie jakichkolwiek problemów dodam podpowiedź. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Tarreth 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Zgaduje że Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Zabawa szybko przebiega, a wy ciągle macie rację, chodziło o naszego Tarretha. Kolejny użytkownik to... Jest najmłodszą z nas, 3 zmiany Nicku. To powinno wam na razie wystarczyć, jeśli nie umiecie zgadnąć... Hmm.. Podpowiedzi się szykują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Masz ty refleks co do zgadywania. A co to za przygnębiona minka Luny? Przepraszam, wracam do normalnego świata. Ten o kim teraz myślę pracuje w Inkwizycji, ale też zajmuje się działem pewnej lotniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Cuddly Doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Cuddly Doggy Chodziło mi o Lisice-chan. Ja istnieję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Ciesze się, że się cieszysz. Tak, to właśnie Cuddly miałam na myśli. A teraz coś tak łatwego, że nie wiem Ponieważ Daring Do ma dwóch pomocników, mnie i jeszcze kogoś, oraz avatara. Ja jestem pomocnikiem nr. 2, avatar to Silver, ale kto jest pomocnikiem nr. 1? O to nowa zagadka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 spidivonmarder Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 SPIDIvonMARDER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Tak, oczywiście to był Spidi... Słyszysz Spidi? Masz fanki. Ołkej, coś trudniejszego, a jeśli mówię ,,trudniejszego" pewnie będzie łatwiejsze. ,,Pracuje u wszechmogącej, ale nie odsuwa się od słońca." No i któż to jest...? Jak Tavii znowu zgadnie pierwsza idealnie to dostanie losową tapetę na komputer, bo tak. Bo chyba zawsze jest pierwsza tutaj. I dla Lisy też coś będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się