sz6sty Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Już 15 lutego w godzinach 12-19, w Centrum Sztuki Współczesnej “Solvay” w Krakowie odbędzie się Krakowski Pony Meet 6.5 Edycja Podków i Serc. Będzie to spotkanie wyjątkowe, gdyż osadzone w tematyce święta najsilniejszego i najbardziej magicznego z uczuć – miłości. W planie jest sporo ciekawych prelekcji i konkursów, spotkania z artystami, gry i zabawy, a także niespodzianka dla tych bardziej spragnionych kultury. Ponadto zostanie zaprezentowana maskotka i patron krakowskich Bronies, który przemówi do swoich podopiecznych. Więcej informacji i rejestracja na stronie: https://ponymeet.pl/ Wydarzenie na Facebooku: https://www.facebook.com/events/556178081136051/556178171136042/ Pozdrawiamy, krakowskie Mane6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Chętnie wezmę udział. :3 Już się cieszę. Będzie jakiś sklepik z przypinkami, maskotkami czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) W końcu jakiś krakowski Ponymeet na który mogę iść! Chętnie sprzedałabym tam jakieś przypinki, ale na razie mam tylko jeden skończony projekt z Twilight. x.x Do następnego większego meetu postaram się stworzyć pozostałe 5, to może wtedy coś z tego wyjdzie. Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jak wszystko pójdzie dobrze, to zjawię się. Hym, to byłby moj pierwszy ponymeet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Też mam pytanie czy byłoby tam stoisko z różnymi rzeczami z MLP do kupienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Z tego co pisze na stronie meetu to beda tam jakies stoiska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Się zjawię. 'Cause why not? I tak nie mam nic lepszego do roboty w tym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Poszedłbym, gdybym nie bał się powiedzieć rodzicom, że lubię kuce :C Bosz, czy są jakiekolwiek meety, gdzie można przyjść bez zgody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 A musisz mówić, że idziesz na kucykowy zjazd? Powiedz, że to zjazd anime czy fantastyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angel99percent Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Będą na pewno stoiska i na pewno ja się pojawię ze swoimi wyrobami typu naszywki, szklanki, customowe kucyki (można zobaczyć jak wyglądaja moje prace na angel99percent.deviantart.com i ewentualnie można zamawiać z odbiorem na meecie) Wiem, że oprócz mnie będzie jeszcze ktoś z pluszakami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Chętnie wezmę udział. :3 Już się cieszę. Będzie jakiś sklepik z przypinkami, maskotkami czy coś? MyLittleWorkshop będzie obecny na meecie więc Koszulki, Przypinki, Kubki i wiele innych też będą, zapraszamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Prawdopodobnie będę, ale i tak większość czasu będę spędzać przy sklepiku, mimo, że mam już dużo rzeczy Będzie karaoke, no nie? Edytowano Styczeń 28, 2014 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happy Pinkie Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Bardzo chętnie się zjawię. Yay! Nareszcie w Krakowie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Hym, może moglibyśmy na tym meetcie urządzić spotkanie osób z forum, które się wybierają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 To jest dobra myśl! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Właśnie. Wtedy nie musielibyśmy się szukać xD. Bo latać po pomieszczeniach pełnych bronies w poszukiwaniu siebie na wzajem nie ma sensu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Cóż, jeśli mielibyśmy się spotkać, to pasowałoby się ugadać w jakimś konkretnym miejscu lub mieć coś po czym moglibyśmy się rozpoznać Jeszcze dwa tygodnie do meetu więc może ktoś jeszcze wyrazi chęć spotkania się, a przez ten czas można byłoby się zastanowić jak się tam rozpoznać czy gdzie się spotkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Niech każdy z nas weźmie karton z napisem nicku którejś z osób z forum biorących w tym udział. Wybierzemy sobie po jednej osobie i jak któreś z nas na meecie zobaczy swój nick, podchodzi do osoby trzymającej kartkę i ta osoba szuka kogoś trzymającego karton z jego nickiem :3 i tak w kółko i tym sposobem się spotkamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Mam wrażenie, że to troszeczkę przekombinowane ^^' Może prędziej karton z napisem MLP Polska czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 A może walnijmy tu najbardziej aktualne zdjęcia naszych jap, zapamiętajmy je i tylko ustalmy gdzie i o której zbiórka? Jak już zbierze się parę osób to reszta przybywających będzie wiedziała że to forumowicze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Myślę, że co do tego co i jak jeśli chodzi o spotkanie się, lepiej będzie ustalić jakoś bliżej terminu meetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasis102 Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Już 15 lutego w godzinach 12-19, w Centrum Sztuki Współczesnej “Solvay” w Krakowie odbędzie się Krakowski Pony Meet 6.5 Edycja Podków i Serc. Będzie to spotkanie wyjątkowe, gdyż osadzone w tematyce święta najsilniejszego i najbardziej magicznego z uczuć – miłości. W planie jest sporo ciekawych prelekcji i konkursów, spotkania z artystami, gry i zabawy, a także niespodzianka dla tych bardziej spragnionych kultury. Ponadto zostanie zaprezentowana maskotka i patron krakowskich Bronies, który przemówi do swoich podopiecznych. Więcej informacji i rejestracja na stronie: https://ponymeet.pl/ Wydarzenie na Facebooku: https://www.facebook.com/events/556178081136051/556178171136042/ Pozdrawiamy, krakowskie Mane6 Muszę jechać do Krakowa, muszę jechać do Krakowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Czy jeśli przyjdę z opiekunem on ma darmowy wstęp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Przykro mi ale opiekunowie nie mają darmowego wstępu, Czy jeśli przyjdę z opiekunem on ma darmowy wstęp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 A opiekun musi się rejestrować czy może po prostu zapłacić i wejść ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się