Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Sweetie zażyczyła sobie kryształową kulę ze stacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak xD Gdzie skryły się CMC, w pociągu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Skryły się pod siedzeniami. Dużo pytań z jednego odcinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak, pod siedzeniami, na pewno bym wiedziała jakby nie napisała Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Troszkę proste te wszystkie pytania Może czas na coś trudnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Trudniejsze pytanie? No dobra. Co prawda nie mam możliwości sprawdzić, czy już było bo jestem dosłownie na sekundę, ale spróbujmy. Ile baloników miał kucyk który był too silly w piosence The Perfect Stallion? Zagiąłeś mnie, nawet ja nie znałbym odpowiedzi! ~BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 10, Lecz pewności nie mam. raczej tak, bo wydaje mi sie ze ten skrawek różowego to też balon. Zgadza się! ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 W którym odcinku, czy też może odcinkach, Applejack ciągnęła wóz, w którym była Jej siostra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 "Applejack" Znaczkowa Liga, chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) W too many pinkie pies (wszędzie pinkie pie) Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tak, zgadza się. W którym odcinku Sweetie Belle, była pomalowana na "złoto"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 W one bad apple Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahmir Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Świetnie! Prawidłowa odpowiedź! A jakie znaczki pojawiły się na boku Applebloom w odbiciu na misce, w odcinku Call of the Cutie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Miarka do mąki, miska na ciasto, trzy babeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tak, sądzę że poprawna odpowiedź xD Ile razy RD odganiała deszczową chmurę z nad głowy Apple Bloom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 2 razy. Pierwszy raz w "Znaczkowej Lidze" i drugi w "Sekrety Ponyville". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Tak xD Kto był pomysłodawcą pracy w gazecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Apple Bloom.Nie było już przypadkiem takiego pytania? No może i było, a raczej zapewne było, lecz wiadomo, że kiedyś coś się zdubluje... Ale masz i tak dobrą pamięć Pani Regent ~BiP Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Obydwie odpowiedzi poprawne xD No to inaczej teraz... Co z gazety zrobiły pozostałe klacze z CMC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Puszczały łódki, wyplatały gniazda i wypychały paczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Tak jest xD Cóż jak słusznie Pani Regent KreeoLe mi wytknęła powtórkę, znak to dla mnie, że należy nieco zmienić zabawę, albowiem zaczyna mi brakować pytań... No mniejsza, nowe zasady są takie, ja podaję obrazek, a Waszym zadaniem jest, odgadnąć jaki to odcinek. Jedyna uwaga, tytuły podajemy po Polsku xD http://puu.sh/3aFSo.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 zgniłe jabłko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Tak jest xD A teraz co to za odcinek? ps jeśli ktoś nie zna tytułu, to wystarczy opis odcinka... http://puu.sh/3b5kk.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 The Show Stoppers. ~ Proszę po Polsku BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts