GoForGold Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Na przysmaki oraz akcesoria dla zwierzaków, w praktyce kupiły suszarke dla psa. Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Na dodatki dla zwierząt, ozdoby. A gdy spike się spytał czy mają jeszcze kryształ to odżekły, że nie, ponieważ kupiły za niego suszarkę do sierści zwierząt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Yup Cassidy dobra odpowiedź, Która lubi zajmować się zwrzątkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Apple Bloom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Sweetie belle w odcinku ,,Mistrzyni spojrzenia" chciała znaczek za opiekowanie się Opal. W czasie kiedy fluttershy przyszła oddać kotka rarity. I w odc. ,,one bad apple" chyba to ona pierwsza chciała Angela so opieki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Sweetie Belle, bo powyżej i Apple Bloom chyba też, w końcu mieszka na farmie, na której są zwierzęta... Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Tak Cassidy dobra odpowiedź punkt i Rainbow dash Która z planuje większość akcji ? czy może Grupa nie ma przywódcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reistorm Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Myślę, że wszystkie z nich często wpadają na nowe pomysły. Ale chyba Apple Bloom najwięcej myśli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Moim zdaniem Sweetie ma najwięcej pomysłów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nie mam pojęcia... ale scootaloo też wykazała się mądrością w odcinku ,,One bad apple" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Ich grupa raczej nie ma przywódcy, ale co do pomysłowości to Apple Bloom np. pomysł pracy w gazecie, pytanie kucyków jak zdobyły znaczki, znaczkowa liga stolarzy itp. Scootaloo jednak też miewa sporo pomysłów, często są trochę bardziej szalone... np. jazda na linie, pójście do lasu Everfree. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Brawo Rainbow Dash dobra odpowiedź. Jak Applebloom została zapamiętana w Fallout Equestria (chodzi o funkcję którą pełnuła i co wynalazła) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Apple Bloom pełniła funkcję prezydenta StableTec - korporacji, która jest najbardziej znana ze stworzenia Stajni, które pozwoliły uratować się części kucyków w czasie bombardowań megaczarami. Innymi wynalazkami były terminale i PipBucki. Służyły one kucykom w czasie wojny i po jej zakończeniu aż do dnia dzisiejszego. Przed wojną Apple Bloom była architektem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Zgadza się Ravin, punkt dla ciebie Kolejne pytanie, która z nie boi się Lasu Everfree (lol wyszedł mi rym) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Trudno powiedzieć. Można stwierdzić że Scootaloo nie boi się lasu Everfree, ponieważ chce być tak odważna jak Rainbow Dash, ale w odcinku bezsenność w Ponyville udowodniła że tak naprawdę boi się tego lasu i złych stworzeń. Natomiast Apple Bloom wiele razy zmierza do lasu żeby porozmawiać z Zecorą, więc to chyba ona najbardziej nie cyka się tego miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Dokładnie Sajback to Apple Bloom dostajesz punkta, bo Appleblom jest nieustraszona (w sumie gdyby MLP było podobne do Game ofThrones to AB dostała by rolę Brana Starka, bo on też lasu się nie obawia ) Koejne pytanie która z w wersji dorosłej jest przedstawiana bez CM (na artach) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Najczęściej widziałam chyba scootaloo bez lub applebloom, sweetie belle zawsze ma jakąś nutkę czy coś , więc nie umiem odp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Ja sądzę, że Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Wydaje mi się, że wszystkie z CMC w wersji dorosłej przedstawiane są na większości artów z CM'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Według mnie najczęściej bez cutie marka przedstawiana jest Scootaloo. Pewnie z powodów takich że jej najtrudniej jest wymyślić talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Pytanie niestety bez odpowiedzi. Ilość obrazków z oboma wariantami jest na tyle szalona, że nie sposób wyciągnąć jakaś średnią. Tak od czapy mogę powiedzieć, że Apple Bloom, bo tak, bo ona nie będzie latała i nie będzie czarowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Tak od czapy mogę powiedzieć, że Apple Bloom, bo tak, bo ona nie będzie latała i nie będzie czarowała. Ale będzie zbierać jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Tak od czapy mogę powiedzieć, że Apple Bloom, bo tak, bo ona nie będzie latała i nie będzie czarowała. Według mnie, najrzadziej Apple Bloom ma znaczek jako dorosła, ponieważ w sumie nie wiadomo czy będzie to znaczek od jabłek czy od budowania czy jeszcze inny. Co do Sweetie Belle i Scootaloo jest się bardziej pewnym ich talentów (śpiew i jazda na skuterze). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Brawo Raibvo dash p dostajesz punkta. Pytanie czy ma rodzicó czy jest sierotą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Z tego co mi się wydaje to nie jest to potwierdzone przez twórców więc nie wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts