Gość Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Wielu Bronies mówi, że jest sierotą i mnie także podoba się ten pomysł, ale w serialu nic nie zostało potwierdzone, więc można wierzyć w co się chce. Pewną wskazówką może być to co twórcy powiedzieli w czasie Comic Con 2013: Q: Is Scootaloo an Orphan? A: Just because Scootaloo's parents haven't been on screen yet, doesn't mean they are dead. Patrz http://www.equestriadaily.com/2013/07/comic-con-2013-my-little-pony-main-panel.html Może to sugerować, że jednak ma rodziców, ale na pewno nic nie wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 GoForGold zdobywasz punkt. Pytanie typu fandom, Która jest najcześciej uśmiercana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Sweetie belle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 W kwestii sieorctwa chciałbym uzupełnić, żę jej problemy psychiczne oraz przyklejnie się do Rainbow Dash niezwykle pasują do bycia sierotą: -strach; -samotność; -problemy ze snem; -nadwrażliwość emocjonalna; -brak umiejętności latania (zahamowanie rozwoju); -sztuczne kreowanie swojego wizerunku. To wszystko pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Która jest najcześciej uśmiercana Strzelam, że Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Eyup, Ravin punkt. Pytanie ile razy w serialu widzimy rodziców :sweetie belle: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Chyba tylko raz w odcinku siostrzany sojusz. Edit: Jej tata pojawia się jeszcze w odcinku zgniłe jabłko, łowi ryby. (po zabraniu cmc ich domku) Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Raz w odcinku ,,Siostrzany sojusz" Kiedy I Rarity i Sweetie Belle rozmawiały z rodzicami :3 Później ich już niestety nie widziałam chyba że też jest w odcinku,,ONE bad apple" tak jak mówi Dashie post wyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Brawo Raibvow Dash Dostajesz punkta( przepraszam, że dopiero teraz piszę lae jestem bez okularów, a że wczoraj wymęczyłem oczy bolała mnie głowa) . Pytanie tym razem z komiksów, przez kogo zostały porwane ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Przez Big Macintosha ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Porwane? To dobre słowo? To raczej one próbowały powstrzymać jego (big Maca), niż on je Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Przez Big maca.. chociaż to nie było porwanie.. do końca.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 ćoż nie chodzi mi o Brata AB ale o pewną znaną antagonstkę co prawie zdobyła Canterlot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Dzyń dzyń Dzyń dzyń Und punkt wędruje do majora Spidiego za Guten answer a teraz kolejne pytanie która piekła Cupcakesy z Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Apple bloom w odcinku znaczkowa liga. Gdy próbowała zdobyć znaczek pinkie zabrała ją ze sobą na babeczki. A z pytaniem wcześniej.. nie skojarzyłam że chodzi o 3 częściowy komiks mystherii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Wybaczcie mi za moją nieobecność, ale mam duże problemy z komputerem, ale wracając... Tak jest, to jest poprawna odpowiedź. Każdy dostaje po punkcie. Czas na pytanie... W którym odcinku Apple Bloom, Sweetie Belle i Scootaloo się ze sobą zaprzyjaźniły oraz w jakich okolicznościach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Poznały się na imprezie Diamond Tiary w odcinku Znaczkowa Liga. Gdy Silver Spon i Tiara dokuczały Apple Bloom z powodu braku znaczka, Sweetie Belle i Scootaloo zaczeły ją bronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Sweetie, Scootaloo i Apple Bloom zaprzyjaźniły się ze sobą w odc. znaczkowa liga, na przyjęciu u Diamond Tiary. Gdy naśmiewano się z , i stanęły w jej obronie. I tak powstała znaczkowa liga . Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 OK. wszyscy dostajecie po punktcie bo coś mam dziś mode, a teraz pytanko, która z robiła za helikopter i w którym odcinku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Apple Bloom w "The Cutie Pox" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Apple Bloom w "Znaczkowej Ospie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts