SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Scootaloo ją tak ufarbowała, nie wiem, dla draki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Otworzyli złoty pył,który Scootaloo rozdmuchała przy Sb. Edytowano Listopad 21, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Yup Gorogon, a do czego był im ten pył potrzebny, (jescze tylko 48 godzin do premiery 4 sezonu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Do stwrzenenia najwspanialszej platformy, na żniwną paradę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Do stworzenia platformy (jej ozdobienia). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Yup macie punkty a jaką formę miała platforma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Jabłka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Ale pierwsza była dynią, dopiero druga jabłkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Yup, a czy to była pierwsza platforma odnosi sie do opowiedzi Vipa bo zdobył punk Spidi punkt Pytsmie co się stalo z 1 platformą Edytowano Listopad 21, 2013 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Została zniszczona, przez Babs.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Yup a jak dokładnie (obrazek lub filmik poporosę w odp.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 http://puu.sh/5pOQL.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Tak zniszczyła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 BiP, Dayan, RD punkty a w jaki jescze sposób Babs dokuczała reszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 W piosence zrobiła całą masę draństw, straszyła wilkiem, zabrała szejki, rzucała pomidorami, pluła pestkami, dmuchała kurzem w twarz, goniła, straszyła w kinie... Poza piosenką to zabrała drugą platformę, groziła im, zabrała domek na drzewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Zajęłą ich domek na drzewie, przejęłą ich platformę, ogólnie wyśmiewała się z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Dokuczała im na wszystkie sposoby. Zabrała domek, zabrała im 2 platformę, w piosence co robiła nie będę wymieniała, bo było tego mnóstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Yup wszyscy dostajecie punkty na szczeście Babs pod moją opieką jest już grzeczniejsza niż wtedy Ta jestem grzeczna ale to nie twoja zasługa płakso *uśmiecha się szyderczo* Babs, to nie było miłe, ale wiem, że żartujesz *uśmiecham się promiennie* Co ty planujesz ? Hehe spójrz w lustro *Babs spogląda w lusto i widzi swoją grzywkę zmenioną na styl "Wkurzony Chopin" i błyskawicę narysowaną różową krędką* ZANDI !!! gdzie jest moja grzywka ?!! Postanowiłem zmienić twój styl ta grzywka była taka nudna , dobra pytanie czemu nie chciały powiedzieć nikomu, że były dręczone przez nasz malutki obecnie wkurzony na mnie dynamit ? Właściwie to podoba mi się ten styl. ale fakt jestem na ciebie wkurzona, tylko zaśnij a, zemszczę się okrutnie Edytowano Listopad 23, 2013 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Yup Dayan punkt, teraz pytanie hm w sume chciałbym dać coś z nowego odcinka bo jest tam moment z :sb: ale nie dam, co SB próbowała "ukraść" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Ukradła jej pamiętnik... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Yup, a teraz pytanie z nowego odcinka a co bo też się tam pojawia no właśnie, a czy pojawia się w intrze a jeśli tak to kiedy dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Pojawiają się jak Photo Finish robi zdjęcie i tradycyjnie w ostatnim wagonie pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 RD ma rację! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Yup, macie punkty, a które widziały świat do góry nogami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Scutaloo kiedy wykonywala akrobacje na skuterze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts