Anilewe Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witajcie Przyznam, że nie lubię (i chyba najzwyczajniej w świecie nie umiem) się witać, a już szczególnie trudno przychodzi mi napisanie kilu słów o sobie, ale spróbuję. W fandomie jestem sobie jakoś od listopada, miłością do kucyków zaraziła mnie koleżanka z roku. Przez tydzień ogarnęłam wszystkie odcinki + film i akurat na tydzień przed tym jak wyszedł sezon 4 zaczął się mój fangirlizm i trwa po dziś dzień Moją ukochaną postacią jest Applejack, ale zasadniczo darzę sympatią ogromną większość postaci. Na codzień mieszkam sobie w W-wie i obecnie studiuje kierunek artystyczny. Mam nadzieję, że szybko znajdę swoje miejsce tu na forum :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witamy w stadzie! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Cześć! Baw się dobrze, nie wahaj się prosić o pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj w drużynie. Grywasz w jakieś gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilewe Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Dziękuję za ciepłe powitanie :3 Witaj w drużynie. Grywasz w jakieś gry? Niestety nie, ale może powinnam zacząć? Jeśli możesz coś polecić to jestem otwarta na propozycje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj! Baw się dobrze na forum, bywaj po jasnej stronie Pegasis i bądź z nami jak najdłużej! : ) Zadam ci parę kucykowych pytań. 1. Twój ulubiony kucyk z mane6? 2. Twój ulubiony kucyk drugoplanowy? 3. Twój ulubiony kucyk w tle? 4. Twoja ulubiona księżniczka? 5. Twój ulubiony antagonista/ka? 6. Twilight jako alicorn czy unicorn? 7. Pegazy, jednorożce czy ziemskie kucyki? 8. Który sezon MLP jest wg. ciebie najlepszy? 9. Podobał ci się film MLP Equestria Girls? Teraz nie-kucykowe. ; ) 1. Ile lat studiujesz kierunek artystyczny? 2. Ulubiony kolor? 3. Ulubiona potrawa? 4. Ulubiony kamień szlachetny? 5. Masz zwierzęta? 6. Twoje zainteresowania? 7. Co lubisz robić w wolnym czasie? Uff, ale cię namęczyłam pytaniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 To zależy w jakich gatunkach byś się odnalazła. Ze strzelanek warty polecenia jest Battlefield 3, CoD (zwłaszcza Black Ops II ) albo bardziej humorystyczne Saints Row. Dla osób preferujących coś "spokojniejszego" mógłby być Portal 2 lub The Binding of Isaac. Ewentualnie zwykła gra przeglądarkowa na odgrywanie ról wymyślonym przez siebie kucykiem - World of Equestria. Nie za bardzo umiem pomóc, nie znając gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Wita, dobrej zabawy na forum łap i na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilewe Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) Witaj! Baw się dobrze na forum, bywaj po jasnej stronie Pegasis i bądź z nami jak najdłużej! : ) Zadam ci parę kucykowych pytań. 1. Twój ulubiony kucyk z mane6? 2. Twój ulubiony kucyk drugoplanowy? 3. Twój ulubiony kucyk w tle? 4. Twoja ulubiona księżniczka? 5. Twój ulubiony antagonista/ka? 6. Twilight jako alicorn czy unicorn? 7. Pegazy, jednorożce czy ziemskie kucyki? 8. Który sezon MLP jest wg. ciebie najlepszy? 9. Podobał ci się film MLP Equestria Girls? Teraz nie-kucykowe. ; ) 1. Ile lat studiujesz kierunek artystyczny? 2. Ulubiony kolor? 3. Ulubiona potrawa? 4. Ulubiony kamień szlachetny? 5. Masz zwierzęta? 6. Twoje zainteresowania? 7. Co lubisz robić w wolnym czasie? Uff, ale cię namęczyłam pytaniami Witaj 1. Applejack 2. Sweetie Belle 3. Derpy 4. Luna 5. Chrysalis, ewentualnie Discord, jeśli przymkniemy oko na jego przejście na jasną stronę mocy 6. Unicorn 7. Mimo całej mojej fascynacji pegazami wybieram jednak ziemskie kucyki może dlatego, że są strasznie nie doceniane (w sumie mało które OC to earth pony) i wiele lubianych przeze mnie postaci to właśnie ziemskie 8. Myślę, że 2, ale 4 powoli podbija moje serce :3 9. Oglądałam go z przyjemnością, ale umówmy się, że cud kinematografii to to nie jest Iiiii, druga tura! 1. Jestem na pierwszym roku. 2. Szczerze mówiąc zależy to u mnie od nastroju, na ten moment zielony. 3. Spaghetti 4. Ametyst 5. Mam, kota :3 6. Fotografia, animacja komputerowa, rysunek, ogólnie dość szeroko pojęta sztuka. 7. Wyjść ze znajomymi, pooglądać jakieś głupoty w Internecie lub zaszyć się gdzieś z dobrą książką. To zależy w jakich gatunkach byś się odnalazła. Ze strzelanek warty polecenia jest Battlefield 3, CoD (zwłaszcza Black Ops II ) albo bardziej humorystyczne Saints Row. Dla osób preferujących coś "spokojniejszego" mógłby być Portal 2 lub The Binding of Isaac. Ewentualnie zwykła gra przeglądarkowa na odgrywanie ról wymyślonym przez siebie kucykiem - World of Equestria. Nie za bardzo umiem pomóc, nie znając gustu. Rozumiem Chyba faktycznie się zainteresuje, myślę, że w moim przypadku najprędzej jakieś strzelanki jednak :3 Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Anilewe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj Abyś wytrwała z nami (szaleńcami). Niechaj otoczy cię łaska moderatorów i adminów, którzy zwyczajnie nic nie robią :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj! A teraz pytania, które zadaje tylko ja, więc innych nie słuchaj (moje zamówione pytania) - ulubiony kolor? - ulubione zwierzę? - grasz w coś? - ile lat ? - lubisz szopy pracze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilewe Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj! A teraz pytania, które zadaje tylko ja, więc innych nie słuchaj (moje zamówione pytania) - ulubiony kolor? - ulubione zwierzę? - grasz w coś? - ile lat ? - lubisz szopy pracze? - zielony - kot - niestety nie - 19 - a powinnam? ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witam i życzę miło spędzonego czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 witaj w stadzie i nie wstydź się prosic o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Hmm, czasem odnoszę wrażenie, że wasze pytania pisze Discord No jak to o szopy. I hai, nasza droga nieco-starsza-niż-statystyczna-pegasis-na-forum 6. Fotografia Jakie pstrykadło masz? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Witaj, baw się u nas jak najlepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilewe Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Jakie pstrykadło masz? xd Canon 30d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Witam na forum i świetnej zabawy życzę :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Canon 30d Nie taki już nowy, ale widzę, że wciąż dobry xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Witaj. Mam nadzieję, że forum Ci się spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Witaj. Mam nadzieję, że miło spędzisz czas na forum i może wpadniesz na jakiegoś warszawskiego meeta (um... jeśli masz ochotę ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilewe Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Witaj. Mam nadzieję, że miło spędzisz czas na forum i może wpadniesz na jakiegoś warszawskiego meeta (um... jeśli masz ochotę ). Bardzo chętnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Witaj na forum i baw sie dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się