miss_toodisaster Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Miało być 'miss_disaster' w nicku, ale przypadkowo jakieś literki mi się tam dodały Trochę jestem taką 'katastrofą'- mam naturalną zdolność do wplątywania się w różne nieporozumienia i kłopoty Jestem towarzyska, lubię poznawać nowych ludzi- chociaż od ludzi znacznie bardziej cenię sobie zwierzaki. Mam 3 psiaki i 3 koty, ponadto studiuję weterynarię we Wrocławiu Kuce ubóstwiałam we wczesnych latach szczenięcych, miałam sporą kolekcję zabawek. Gdy 'fala' wróciła, dałam się jej ponieść w 100% Dopiero niedawno stwierdziłam, że możnaby 'wbić się' do fandomu i poznać jakichś ludzi, póki co za bardzo was jeszcze nie rozumiem, ale się staram Pozdrawiam. Zapomniałabym! Ulubione kucysie to Lunka, Vinyl Scratch i różowa kulka Fluffle Puff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witam na forum i życzę dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Hej dziubasku. Lubisz rysie i kapibary? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miss_toodisaster Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Lubię wszystkie zwierzaczki, bez wyjątku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Czeeeść! Baw się dobrze, ale nie zapominaj o przestrzeganiu regulaminu i słuchania się kolorowych! Lubisz Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum i baw sie dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj i baw się dobrze /) - Jaki jest twój ulubiony kolor ? - Ulubiony zwierzak ? - Grasz w jakieś gry ? - Lubisz szopy pracze ? - Ile masz lat ? To chyba na tyle powodzenia w nowym życiu z nami! (spróbuj wytrzymać dość długo ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj w drużynie. : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miss_toodisaster Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Jakie miłe powitanie Prawie jak na imprezce powitalnej u Pinkie Póki co za dużo nie popiszę, bo mam sesję, ale zamierzam dzielnie postować - Jaki jest twój ulubiony kolor ? zielony - Ulubiony zwierzak ? piecholec - Grasz w jakieś gry ? nie jestem zapalonym graczem, czasem poklikam w HoMM3 czy Diablo - Lubisz szopy pracze ? lubię - Ile masz lat ? 23 Lubisz Rarity? lubię wszystkie kucyki jak można jej nie lubić, tak uroczo się wścieka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum , dobrej zabawy . Łap cydr i muffina na start . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Witaj! Miło poznać "człowieka katastrofę", oznacza to że ludzie podobni do mnie jednak istnieją . Prawie... bo ja jestem raczej pechowcem, ale to prawie to samo Miłego korzystania z forum i życzę jak najwięcej postów Edytowano Luty 2, 2014 przez Kacpi01_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miss_toodisaster Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Witaj! Miło poznać "człowieka katastrofę", oznacza to że ludzie podobni do mnie jednak istnieją . Prawie... bo ja jestem raczej pechowcem, ale to prawie to samo Miłego korzystania z forum i życzę jak najwięcej postów Ja również mam pecha, ale wynika on raczej z mojego 'nieogarnięcia' i roztrzepania, zawsze tak było, z tego się nie wyrasta Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Kilka pytanek: 1. Jaka jest twoja ulubiona zła postać? 2. Lubisz Octavię? 3. Jaki jest twój stosunek do tańca? 4. Lubisz Discorda? 5. Jakie są twoje kucykowe personalia? 6. Lubisz muzykę klasyczną? 7. Chaos czy Harmonia? 8. HUG? I oczywiście witam cię na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miss_toodisaster Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 1. Jaka jest twoja ulubiona zła postać? Discord rzecz jasna, poza tym wyznaję dyskordianizm ->http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskordianizm2. Lubisz Octavię? Bardzo, mam ją narysowaną na ścianie razem z Vinyl 3. Jaki jest twój stosunek do tańca? Nie tańczę profesjonalnie, to mój sposób żeby się odprężyć i zrelaksować na imprezach 4. Lubisz Discorda? Bardzo, jedna z moich ulubionych postaci 5. Jakie są twoje kucykowe personalia? Thunder Lily 6. Lubisz muzykę klasyczną? Wolę electro, rave, psytrance... Poza tym trochę rocka, gothic i metalu, klasyki da się posłuchać 7. Chaos czy Harmonia? Oczywiście to pierwsze 8. HUG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Witamy, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Witaj bratnia duszo . Do zobaczenia i baw się dobrze Edytowano Luty 5, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubon211 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze łap ode mnie : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się