timber Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Witajcie, mamy temat na wroga, to czemu nie na przyjaciela. W końcu Diamond Tiara ma Silver Spoon... Ona nie jest moją pomocnicą! Chyba... Jest. Przyznaj się. Nie... No dobra, jest, ale to nie ma nic do rzeczy! Więc, kogo przypasujecie do... Harmony A co, opiekunka działu, nie?Dziś przybyłam Ci uświadomić, że pisze się ,,Diamond Tiara, a nie ,,Diamound Tiara''.~Harmony Dzięki ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Może Cassidy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 To ja napiszę, że Estelle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) ;-; aha.. ciekawie się zapowiada... Ja powiem Braviary . Ps. Harmony pozwala ci pożyczać sobie Tiarę na własność? Chwila, moment... jaką własność? Po za tym kuców się nie pożycza. A tym bardziej mnie. Po za tym poszłam na chwilę do Brave. To nic takiego. Ta, nic... poszłaś bez mojej wiedzy! Nie jestem aż tak zależna od Ciebie. W ogóle nie jestem. Ta, na pewno. Mówiłaś coś? Nie nic.~Harmony i Diamond Tiara. Edytowano Luty 8, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 No to ja też dam Cassidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 I ja dam w takim razie Casidy c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Otóż, pomocnikiem Harmony zostaje... Cassidy Teraz, dobieramy pomocnika dla - Lyki! Edytowano Luty 9, 2014 przez Braviary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Hmmm... może Lemuur lub Bellamina. Oboje byli opiekunami Pinkameny, tak jak teraz Lyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 CO?! Lyka..em...nwm..Lemurr Nie martw się. Tu chodzi o przyjaciela.~Harmony Tylko właśnie, że ja o tym wiem ~Szopek Więc o co chodzi?~Znowu Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 No to niech będzie Lemuur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Lemuur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Lemuur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Meh... Niech będzie Lemuur :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Uwaga, uwaga! Otóż Braviary prosiła żebym od dziś zajęła się tą zabawą. Więc ją przejmuję! Diamond Tiaro chyba nie masz nic przeciwko? Mam tylko nadzieję że nie porzucisz tej zabawy i mnie! Dobrze, dobrze... Zobaczymy. A więc przyjacielem Lyki zostaje... Lemuur! Kto następny? Otóż następną osobą jest... Cava Hofferson! Ej! Ja to miałam powiedzieć! Przecież to ja tu jestem gwiazdą! To się jeszcze okaże! Głosujcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Hoffner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Estelle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Estelle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 A więc przyjacielem Cavy zostaje Estelle! Czas na - DiscorsBassa Niebawem pojawi się lista... O ile Szeregowej się będzie chciało. Będzie, będzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Sajback, nie wiem czemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Kapi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Kapi Też chcę ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Da, Kapi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Baffling Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Ja! ^^ A tak na serio, to Kapi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts