Krulig Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) 17.02.2014 r. - Dodanie regulaminu zamawiania prac. 22.03.2014 r. - Dodanie dwóch nowych stylów. (Sygnatury/avatary) 10.06.2014 r. - Ogólna modyfikacja i zmiana nazwy tematu. Robię sygnatury, avatary, rysunki(manga i kucyki) i czasami gif'y. Jeśli coś chcecie to piszcie. Mój aktualny poziom prac: Rysunki: kuce niedługo wstawię, a na razie macie ostatni opublikowany rysunek Manga(Aktualnie brak aktualnego rysunku) Sygnatury Avatary Gif'y Regulamin(zasady): Sygnatury i avatary: 1. Sygnatury nie mogą mieć wymiarów powyżej 700 x 240 px. Możecie wybrać wymiary: sygnatury - 350 x 120 px. - 360 x 150 px. - 700 x 200 px. - 500 x 200 px. - 700 x 240 px. avatary - 200 x 200 px. - 200 x 180 px. - 150 x 150 px. (wymiary idealne na nasze forum) - 100 x 100 px. 2. Proszę o danie linku lub opisu obrazka, z którym chcecie mieć sygnaturę lub avatar. Jeśli nie zostanie to podane zamówienie zignoruję lub wybiorę taki obrazek, który mi odpowiada. 3. Proszę o podanie stylu w jakim chcecie mieć sygnaturę.(Opcjonalne. Tego już nie będę się czepiać jeśli nie będzie.) Dostępne style(numerkami, bez nazw): Improwizacja Kruliga ;w; 4. Prosiłabym o podanie jaki rodzaj ramki ma być.: - Brak - Jak do userbara: Ver. 1(ledwo widoczna, pojedyncza): Ver. 2 (biała/czarna, pojedyncza): Ver. 3 (ledwo widoczna, podwójna): Ver. 4 (biała/czarna, podwójna): - "Do zdjęcia": 5. Pracą gore i clop mówię "Nie"! 6. Proszę o podanie Jaki napis ma być i czy wyrażacie zgodę na podpis autora.(Mój nick widniejący w rogu z opcjami by nie rzucał się zbytnio w oczy) Rysunki: 1. Proszę o podanie tematu oraz co lub kto mam być na rysunku. 2. Proszę o napisanie, czy ma być narysowany techniką tradycyjną, czy w digitalu. Gif'y: 1. Proszę tylko o link do filmiku na YouTube i czas trwania. Aktualnie nie można zamawiać gifów. Dodatkowe informacje: Zawsze kiedy skończę robić zamówienie wyśle wiadomość PW zawierającą link do obrazka do osoby zamawiającej. Nie toleruję kiedy ktoś się uważa za "Big fana", "Best Fana" itp. więc jeśli mnie wnerwicie, to nawet takie prace mogę zignorować. Edytowano Wrzesień 10, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Poproszę o sygnaturę Z Pinkie Pie i Applejack z napisem "Pinkie Pie&Applejack fan" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Dobrze, spróbuję zrobić na jutro. Jednak się jeszcze dziś wyrobiłam. Masz: W razie czego mogę zrobić nową. Edytowano Luty 9, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 To ja poproszę fajną sygnaturę z Discordem. Aby tylko była mroczna i miała dopisek Evil Puppeteer. Najfajniej, gdyby nawiązywała do lalkarzy. Aha! I avatar z Discordem, który także bedzie nawiązywał do lalkarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Dobra. Spróbuję. Avatar już gotowy. Masz do wyboru wersję czerwoną lub czarno - białą. Edytowano Luty 10, 2014 przez MaLinka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Czy MaLinka zrobiłaby mi ładną sygnaturkę z Brynn ? Znajdziesz jej zdjęcia na moim profilu ^^ Do tego napis : Cassidy, Brynn Big fan ozdoby jakie chcesz takie dodaj ^^ Tą sygnaturkę co mam teraz chcę ponosić jeszcze chociaż miesiąc, więc nie musisz się śpieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Epicki avek ♥ ! Dziękować! Już się nie mogę doczekać sygnatury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Sygnatura dla Sajback'a. Tak samo jak z avatarem masz wybór. Czy MaLinka zrobiłaby mi ładną sygnaturkę z Brynn ? Znajdziesz jej zdjęcia na moim profilu ^^ Do tego napis : Cassidy, Brynn Big fan ozdoby jakie chcesz takie dodaj ^^ Tą sygnaturkę co mam teraz chcę ponosić jeszcze chociaż miesiąc, więc nie musisz się śpieszyć. Oki. Niedługo się zabiorę za nią. Edytowano Luty 10, 2014 przez MaLinka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Świetne! Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Cassidy, twoja sygnatura już jest gotowa: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 To ja też się skuszę. Poproszę sygnaturkę z Rainbow Dash, napis: ,,Best fan Dashie". Ozdoby jakie chcesz, ale proszę, aby NIE BYLO MROCZNIE. Ma być wesoło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Dzięki! Jest taka wspaniała, że, że... że nie wiem co powiedzieć ^^ Już ci dziękowałam na pw. Ale muszę publicznie c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Mam pytanie: Czy MAlinka zrobi taką ładną sygnaturę z Kimbą? link do jej obrazków: http://wolf-magic-photo.blogspot.com/2013/09/kimba.html Najlepiej żeby byłą ładnie pociemniona. Dziękuję od razu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 To ja też się skuszę. Poproszę sygnaturkę z Rainbow Dash, napis: ,,Best fan Dashie". Ozdoby jakie chcesz, ale proszę, aby NIE BYLO MROCZNIE. Ma być wesoło Oki. Już się biorę. Mam pytanie: Czy MAlinka zrobi taką ładną sygnaturę z Kimbą? link do jej obrazków: http://wolf-magic-photo.blogspot.com/2013/09/kimba.html Najlepiej żeby byłą ładnie pociemniona. Dziękuję od razu xD Oczywiście. Mam problemy z przyciemnianiem sygnatur, ale może się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Oki. Już się biorę. Oczywiście. Mam problemy z przyciemnianiem sygnatur, ale może się uda. Jak masz problem z przyciemnianiem to nie musi być przyciemniona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Skończona sygnatura dla fFankaRainbowDash: Od teraz zawsze kiedy skończę robić zamówienie wyślę wiadomość PW osobie zamawiającej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Przecudowna! Nawet nie myślałam, że będzie taka ładna! Dziękuję, nie wiem jak Ci się mogę odwdzięczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Dla Lyki. Troszkę poeksperymentowałam z cieniami i wyszło takie coś: Może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 To ja chce tak: 1. Sygnatura z Iśkiem, kolory zimne. Napis: "You must be thinking it`s pretty cold,right?". Miło by było, gdyby był też Pan Puffin 2. Też sygnatura [gomena] z Francą i Rarity. Napis "Ah, Worldwide à la mode". Tylko proszę, wybierz jakieś ładne obrazki na których nie wyglądają jakby mieli down`a. ;_; Wybacz MaLinka-sempai-chan. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Dla Lyki. Troszkę poeksperymentowałam z cieniami i wyszło takie coś: Może być? Ja tej sygny nigdy nie zdejme *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) To ja chce tak: 1. Sygnatura z Iśkiem, kolory zimne. Napis: "You must be thinking it`s pretty cold,right?". Miło by było, gdyby był też Pan Puffin 2. Też sygnatura [gomena] z Francą i Rarity. Napis "Ah, Worldwide à la mode". Tylko proszę, wybierz jakieś ładne obrazki na których nie wyglądają jakby mieli down`a. ;_; Wybacz MaLinka-sempai-chan. ;_; Oki. Wezmę się za nie, kiedy będę miała dostęp do kompa. EDIT: Tavi, prace skończone. Starałam się wybrać najładniejsze rysunki. Nawet wycinałam rendery dla ciebie. Edytowano Luty 15, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Mogłabym prosić o sygnę z AJ i RD z jakimś napisem ( obojętnie nie mam pomysłu xD ) Edytowano Luty 15, 2014 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Dobra. Już się biorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Jakbyś miała czas i chęci, czy coś... to mogłabyś zrobić mi avek z Natsu? .-. bez mojego nicku. Z góry dziękuję, jeśli będziesz chciała wykonać. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Sygnatura dla AppleDash: Avatar dla Raindrops 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się