Sowenia Napisano Październik 19, 2014 Autor Share Napisano Październik 19, 2014 Natchnęło mnie coś ostatnio by stworzyć animatica. Nie jest on co prawda o kucykach, ale myślę, że moge tutaj wrzucić teaser, który zrobiłam tak na próbę. https://www.youtube.com/watch?v=xpPV3r4Ps1Y&list=UUozhjwgQy-5hoynserySohw Postać, która gra główną i w sumie jedyną rolę to Azhar. Pierwszy, wymyślony przeze mnie OC, który ma jakiś charakter, historię i nie został zapomniany na rzecz innych postaci. Piszę opowiadanie z jego udziałem. Chętnych zapraszam do kliknięcia w link zamieszczony w sygnaturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 W sumie chyba nikt jeszcze w polskim fandomie nie zrobił animatica z MLP (a przynajmniej ja nigdy nie widziałem). Więc jeśli doprowadzisz tą pracę do końca, może zrobisz coś ciekawego z kucami następnym razem (a na pewno wtedy obejrzę z czystej ciekawości) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 20, 2014 Autor Share Napisano Październik 20, 2014 W sumie chyba nikt jeszcze w polskim fandomie nie zrobił animatica z MLP (a przynajmniej ja nigdy nie widziałem). Więc jeśli doprowadzisz tą pracę do końca, może zrobisz coś ciekawego z kucami następnym razem (a na pewno wtedy obejrzę z czystej ciekawości) Zamierzam kupić tablet bo spodobało mi się tworzenie animatica więc bardzo prawdopodobne, że jeśli wezmę się za drugiego będzie to coś w uniwersum MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mici Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Ten Medyk z TF'a ♥ Super, podobają mi się. ;u; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Już jakiś czas moje nowe dzieło zaszczyca mą sygnaturę, ale chyba w końcu czas przedstawić je w nieco większej formie. A więc oto najnowszy produkt nudy i chęci skorzystania z SAI'a. Ah i jeszcze Pinkamena z konkursu Halloween. Myślę, że mogę ją tu śmiało wrzucić. Edytowano Grudzień 10, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 http://xxuszatkaxx.deviantart.com/art/His-snakes-loves-him-505541630 Nowy rysunek. Podobno wyszedł mi bardzo dobrze, z resztą sama jestem zadowolona z tej pracy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Jest wiele do poprawienia. Ale jak na początkującą osobę to nie ma tragedii, musisz nauczyć się rysować ludzką sylwetkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Jest wiele do poprawienia. Ale jak na początkującą osobę to nie ma tragedii, musisz nauczyć się rysować ludzką sylwetkę. Emh, no nie zaprzeczę, że da się to ładniej narysować i zdaję sobie sprawę, że ludzka anatomia u mnie kuleje, ale na tym konkretnym rysunku anatomii jest tyle co kot napłakał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Mi ten rysunek się bardzo podoba, wyszedł Ci świetnie:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Coś nowego. Nadal nie poniacz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Wzięło mnie na rysowanie ostatnio. Kolejny rysunek! W fazie szkicu. Zamierzam go pokolorować i najpewniej zrobię to w SAI'u jeśli zechce mi się męczyć z lineartem. Nienawidzę tworzenia komputerowych lineartów...nie mam tabletu i chyba się nie da ustawić w SAI'u piórka tak by rysował płynnie myszką. Dlatego muszę używać opcji curve, a ona jest gówniana i męcząca >.> W każdym razie przedstawiam wam Wanilię, moją OC z moim ulubionym Toy Bonnie'm~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Polecam to wszystko pokolorować, dodać jakiekolwiek tło ( związane z Fnaf ) i będzie wszystko cacy. Co do szkicu... jak na razie wygląda w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń A dziękuję ^^ Tylko, że napisałam przecież iż mam zamiar to pokolorować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Ostatni rysunek został już pokolorowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 16, 2015 Autor Share Napisano Marzec 16, 2015 Podczas swojej nieobecności zakupiłam tablet i coś tam nabazgrałam ^^ Pierwsza praca narysowana tabletem ^^ Nowy OC po odrobinie ćwiczeń 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Jeszcze jedno nowe dzieło. Spróbowałam innego stylu. Chyba wyszło całkiem nieźle. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Nic dodać nic ująć, kolejna ciekawa praca z twojego warsztatu. Szczególnie podoba mi się ciekawy sposób wykonania tło + lineart. Fajnie by wyglądało jak by zrobił lineart w neonie . W każdym bądź razie praca bardzo mi się podoba i czekam na następne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 Fajnie by wyglądało jak by zrobił lineart w neonie Lineart w neonie? Co dokładnie masz na myśli? I oczywiście miło mi, że wam się podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Bardzo ładne rysunki, szczególnie ten najnowszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Lineart w neonie? Co dokładnie masz na myśli? Że linie (czytaj kontury) były by zrobione jako neon ( gimpie zdaje się jest taka opcja). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Dwie nowe prace ^^ Gift dla przyjaciółki: I Comission: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Ostatnio namalowałam w SAI'u takie dzieło: Tablet trzeba ćwiczyć ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Nie wiem co to jest ale wygląda super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Nie wiem co to jest ale wygląda super. To postacie z Dark Souls. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 Takie coś stworzyłam wczoraj w nocy kiedy nagle naszło mnie na rysowanie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Jakie śliczne ^^ Mimo że flat kolorki to wyszło Ci bardzo ładnie i fajnie. Ślicznie dobrana kolorystyka. To jakiś OCek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się